Navštíveno 3674x

Pánové, neví někdo z vás, nebo nezkoušel někdo z vás přehrát autorádiem s USB obyčejné *.wav uložené např. na flešce? Pořád se mi nechce tahat kopa cédéček a takový USB HDD by pojal mraky nekomprimované hudby...a teď vůbec nechci mluvit o mp3-kách. Osobně si myslím, že by to měla zvládnout všechna rádia co umí přehrát cédéčko, ale...co kdyby ne. Díky

01.10.2008, 23:09 |
J0hny no ja mam alpinku 9882 a kdyz sem zkousel prehrat wava tak radijko na dispeji - no support .... ;) mysim ze kazdy radio to nezahraje
co vim, tak akorat stary Kenwood Music Keg zvladnul FLAC, u novych radii je to problem. Bezstratove prehravani z disku se tu uz resilo xkrat...a samozrejme nevyresilo :-(
napr.
[ Link ]

02.10.2008, 13:32 |
Shr3k Existuje jedno řešení pro Alpine - emulátor DVD changeru od Němce Franka Miketty, kterým se připojí HDD přehrávače IAMM a jsou ovládat touchscreenem na Alpině. Ten emulátor funguje i jako konvertor a vede z něj optika do PXA-H701.
Jinak myslím, že DVDčka řady AVX od JVC umí WAV z USB, nutno se podívat do specifikací, nejsem si jistý.

02.10.2008, 13:49 |
Yawor AVX ti zkusím, vzpomenu-li si.
kéž by uměl i ten flac...
2 lukee_cz - tebou zmiňovaný link jsem v době jeho vzniku četl, všeobecně wavy v něm řešené nebyly a tak mě neuspokojil.
2 Shr3k - nemáš nějaký link? Pokud možno, ne v němčině...
2 Yawor - díky

02.10.2008, 21:13 |
Shr3k Takže AVX umí. Aspoň dle návodu.
CharlieCh: No napsal bych ti Just Fucking Google It, ale že jsem v dobrém rozmaru:
[ Link ]
2 Shr3k - vcelku bych ocenil oobní zkušenost, neb papír a internet snesou všechno...i v autohifi.