Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > - Nová edice zesilovačů HIFONICS -

o Navštíveno 3576x o
o 03.10.2008, 13:36 | Peta_R19
Serie ZEUS Z3 přichází na trh jako jubilejní k 25. výročí značky Hifonics! O jejích kvalitách si nyní můžete přečíst v českém testu z časopisu Car - Hifi. A že se rozhodně nemá za co stydět :-)

[ Link ]

foto k příspěvku  od Peta_R19

o 03.10.2008, 13:51 | Pavel 528
no nechci bejt rejpavej,ale vychvaleny je to tam az do bezvedomi....coz je takovy nejaky moc podezrely....o)))

mel jsem tady tento zesik na mereni a videl jsem ho zevnitr a je udelanej moc hezky a ty vykony opravdu ma,ale ten text tedy zavani samochvalou...o))
tot jen moje poznamka....
o 03.10.2008, 15:20 | ruffrider
Hlavně že to má podsvícený logo, jinak ta zmínka o toshiba drahých trandech :-)
o 03.10.2008, 15:51 | CarMedia.cz
taky bych řekl, že ta chvála je až přehnaná.. osobně jsem měl tu čest.. Když už bych teď šel do zesiku a chtěl zároveň designovou pecku, tak bych šel do Soundstream TR.. Po zvukové stránce mě příjde zajímavější, o designu nemluvě.. :-))
Tím samozřejmě nechci říct, že by ten článek byl blábol.. Hifonics má dlouhodobě velice kvalitní zesiky, člověk si musí ale umět vybrat..
o 03.10.2008, 16:00 | Frenkie
tak jelikoz sam vim jak hrajou a mohu porovnat oproti predchozi generaci a to ZXi 6406 a nynejsi ZXi 4404 (klidne udelam foto zesiku :)) ,ikdyz nekteri uz videly) av aktivu a mam na nem vysky MBQ QTF40 (na stredy cekam) a osobne si myslim ze ikdyz mam papirove o 10W RMS ted min tak toho vubec nelituju, a myslim ze v zakladni kategorii na EMMA bych i nekoho potrapil ..... sice je pravda, ze chvaly je v testu az moc,ale na druhou stranu je ji v podobnych casopisech na hodne veci .... a pokud si myslite ze je ji moc, tak lide co casopis cetli vi ze v tom samem cisle je i test na Hifonics HFi 6.2I
o 03.10.2008, 21:15 | Cenda
obecne v C&H je vzdycky vsechno perfektni a vychvalene do nebe. Nic proti Hifu (sam jsem mel kdysi Andromedu), ale tam jsou schopni vychvalit uplne vsechno.
o 04.10.2008, 16:03 | M.a.R.i
Za sebe můžu říct,že mám v autě ZXI9002 a ZXI9404 a maximální spokojenost. Krásný zvuk, sílu taky mají a designově je to pecka, budí opravdu respekt.
o 04.10.2008, 16:44 | FSAL
nepsal si to ty, tu recenzi? :D
o 04.10.2008, 17:16 | Peta_R19
Tak nevim jak to chodí v C&H, jestli každej test co dělaj je přechválenej, ale snad o kvalitách vypovídají i naměřené hodnoty,ne? Každopádně jsou to luxusní kousky jak zpracováním tak přednesem. Možnost ozkoušet na vlastní pěst v Plzni, dáváme jeden 4 kanál a mono k otestování ve vlastním voze :-)
o 05.10.2008, 23:36 | Frenkie
moje 4404 kdyz jsem ji vytahl z bedynky :))

foto k příspěvku  od Frenkie

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3125 sekund.