Navštíveno 4065x

04.10.2008, 23:21 |
Scream | Upraveno: 2008-10-04 23:22:19
Existuje něco, co by dokázalo zahrát v 10L ozvučnici? idealne 20 cm, maximálně 25cm woofer. Chtěl bch ho dát dat do plechovýho plata pod zadnim sklemm a pod nim bych udelal ozvucnici. Ta by mohla mít tech 1O, maximalně 12 litrů objemu. Nebo by to mohl být freeair. Má někdo zkusenost s necim podobnym? Bude to na 5 kanalu Emphaser, který dáva 15OW na 4ohm a 25OW na 2ohm. Díky za kazdej tip.

05.10.2008, 00:38 |
koren UTFG
ale existuji,staci precist parametry a spocitat. vseobecne uzavrenka na SQ je dost mala - u 20cm by nemel bejt problem. free air nebrat
Zaujal me docela Helix P8, ale nikde sem to neslysl
AD W800(neo)
AS HX08SQ
RA 8"
JL 8w1

05.10.2008, 09:53 |
choze Aliante 10"
choze: zbytecne drahy. a precejen, tu 8 bych kvuli snazsi instalaci radeji.
Noclue: To jsou taky pomerne drahy menice na 20cm, osobne sem chtel neco okolo 3t.
Tomas: a tos slysel? duveru to ve me svym vzhledem nevzbudilo.¨
CO treba takovej Rapror 6?
RF P18S4 - 150W RMS,dop.uzavřenka 6,51 litru
[ Link ]
problém je s tím že tyhle malý mrchy maj mizernou citlivost)třeba ten rockford má něco kolem 84dB/1W, takže pokdu to chceš jenom na podmalování tak s tímhle výkonem co máš k dispozici se snaž sehnat něco co má aspoň 87, i když to nebude žádný zázrak.
[ Link ] - tomuhle těch 89 nevěřím, ale určitě to bude lepší než těch 84.
VencáF: Tohle je otres, nevim jak to hraje, ale je to china a pripada mi to jako nejaky repro za petikilo. Tyhle novy nizky rady RFme fakt odpuzujou.
Rufrider: nechi aby to nejak mlatilo, ani aby to bylo slyset z auta ani s tim nechci nikde machrovat nebo to pouzivat jako zahlšovač jinych frekvenci. Jediny co od toho chci, aby to vykonove stihalo zbytku a bylo slyset, ze to jde o kus niz jak kompa. Prerostlej kickbass taky nechci
No je jasný že za ty prachy to žádnej hi-end nebude..
AS HX08SQ 100Eur
[ Link ] , teda este pod tvojim limitom... v tej cene nemas co riesit.
10L BR
JL 8w1v2 2700CZk
[ Link ]

05.10.2008, 20:30 |
Augi AS HX08SQ
Ten AS vypada velmi dobre. Ma s nim nekdo konkrétní zkušenost? Slyšel to někdo? Pripadne porovnani s Helix P8 nebo Raptor 6? Dneska sem to detailne zkoumal a 20cm je max, co se tam vejde, ten Raptor by se zastavoval mnohem snaz, ale slysel sem ho jen jednou a to rychle a moc si to uz nepamatuju. Jsem schopen pod repro udelat ozvucnici s max 16litry.
daval jsme do smarta roadstera do 7l uzavrenky tohle
[ Link ]
1. ano, 2.ano 3. porovnanie nemam sajnu, ale tento je na tu velkost dobry, su lepsie 8-ka, ale tie potrebuju viac miesta (Vipera F8, 8w7 atd...)

05.10.2008, 23:24 |
Augi Scream: Já mám 2 AS 08 HX v autě :-)
Augi:a mas to vjaky bedne a aute? jak jsi s tim spokojeny? dva ale taky nejsou jeden sakra:-(
Kral: a hralo to nejak? Zvazuju taky Raptor 6, to bude asi podobny. 16,5cm se mi zda ale uz malo, i kdyz bude membranou hral primo do auta. Mozna se ale pletu, Repro tyhle velikosti by byla sranda na zastavbu
RF hral dobre, nedelalo to teda tlak ale peknej bas, taky nebylo nikde misto takze pred hoky spolujezdce slo tohle, znat to bylo, slo do neho 200W rms
pro predstavu, jde to hloubeji nez slusny 6x9? Tlak pro me neni dulezitej. Spis mi jde o to, aby i pri jizde (docela hlucny auto)spodek nezanikal v jizdnim hluku.
teoreticky bych se dalo uvazovat i o 16cm, Treba ty Raptory bych tam mohl dat klido dva. Ale i ten AS vypada velmmi slusne.
ten RF hraje lip nez raptor
ale musel bys to asi vyzkouset, ve smart roadster to hralo moc prijemne
No tak nakonec jsem se rozhodl pro 2OCM v BR. Porad ale váhám mezi AS HX08SQ a Helix P8(W8).