Navštíveno 3682x

05.10.2008, 21:07 |
Ravo Ahoj,
přítelkyně má punto rv.99 (to už hranatější) a má tam samozřejmě nějákej origo hnus rádio na kazety a standardní fiat repro (papíráky a plastový koše - dokážete si představit jak to hraje :)
Takže jsem začal koketovat, že jí tam udělám "pořádnou" muziku, když už s tím občas jedu. Zadní plato je už vyrobený z MDF a osazený 6x9 repro, do dveří příjdou zastavět kompa 16ky...
..ALE TEĎ PŘICHÁZÍ TO NEJHORŠÍ. Půjde to celý překabelovat, sériová kabeláž je výsměch. Ale nevím jak se dostat kabely do palubky do otvoru pro rádio (všechny repro plus napájení, zesík (zatím) nebude).
Prosím o radu, kterak rozebrat palubku abych se od předních podběhů dostal nahoru do otvoru pro rádio bez co nejmenších problémů.
Další je dotaz kudy od baterie s napájením. A na závěr dotaz jak se dostat do dveří přes tu gumovou průchodku, origo je tam konektor (a to se mi jako hifi-nadšenci nelíbí, chci co nejméně spojů = žádný).
Zlatá moje felda, tam se dá rozebrat všechno do 5 minut a místa je všude habaděj :))
Díky všem za jakoukoliv radu a pomoc, budu vděčen za cokoliv...

05.10.2008, 23:07 |
Olda no já dělal taky 99 rok a rádio bylo dole, cože šlo protáhnout hladce, ale jestli máš to novější s rádiem nahoře, tak jedině zkoušet najít skulinku.. vzít třeba 2ku drát a na jeho konec přilepit izolačkou kabel a šťourat až se dostaneš dolu :) ještě jsem nemusel kuchat palubku u žádnýho auta a pokaždý sem se dostal kam jsem potřeboval :) teda kromě fabky.. tam jsem musel něco málo odstrojit. :)

06.10.2008, 09:34 |
Ravo Toho jsem se trošku bál, nerad nevím, kudy přesně vedou kabely (riziko prodření, přeseknutí apod = skrat (a v lepším případě jen zničená elektronika, v horším i požár), mám v tom rád pořádek, pěkně to vyvázat, ochránit...)
Je divný, že nemůžu obecně ohledně Punt na netu nic moc najít, přitom si myslím, že jsou poměrně rozšířený a asi už tam dělal hudbu taky kde kdo...
Tak či tak díky za rady