Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kterou alpinu?

o Navštíveno 3743x o
o 06.10.2008, 10:19 | cr4sh3r
Chci nové rádijko, ale nevím které vybrat abych byl nejvíce spokojen, do budoucnosti přemýšlím o aktivu a hrát budu jen z USB. Na výběr mám 9884, 9886 a IDA-X200. Která z nich je na tom funkcemi a zvukem nejlépe?? O display mi vůbec nejde, jen o zvuk a množství funkcí. Díky za rady

o 06.10.2008, 10:49 | jenicek007
Ja mam X-200 a jsem spokojenej.Jeste jsem se ani poradne nenaucil naladit zvuk
o 06.10.2008, 10:51 | Frenkie
pokud bych hral jen z USB a tutiz nepotreboval mechaniku asi bych dal prednost IDE nebot ma prehlednejsi hledani v MP3 , zvuk na MP3 je u vsech stejnej , dalsi vec je barva podsviceni ktera ti vyhovuje , nastaveni zvuku u vsech stejne - jinak 9884R a 9886R jsou uplne stejna radia ..... takze ve vysledku rozhoduje - jake chces podsviceni, potrebuju nepotrebuju mechaniku a cena kolik za radio chces dat
o 06.10.2008, 10:58 | CarMedia.cz
9886 má jednu dobrou vlastnost a to je grafický display. V budoucnu na aktivu využiješ pohodlnost nastavování dělících fr. apod.
9884 a 9886 má oproti IDA-X200 4V výstupy.. Zesilovače se tzv tolik nenadřou..
Další věc je to, že aktiv a mp3 moc nejde dohromady, pokud budeš stahovat mp3 z internetu ve všech kvalitách. Z toho budeš naprosto zoufalý..
Pokud si ale děláš mp3 sám, nebo pokud budeš stahovat mp3 ve vysoké kvalitě, tak nevidím v IDA problém. Všeobecně všechny tři rádia poskytují možnosti stejné, jak v pxa-h100, tak i v ostatním příslušenství. Takže je asi jen na tobě, co vybereš a kolik do toho chceš investovat..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3731 sekund.