Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Mp4 versus Ipod

o Navštíveno 3141x o
o 06.10.2008, 14:47 | DemonBob
chlapy co je lepší pro přenos audia do autorádia mám Alpinku měl jsem i ipod 1.generaci a připadalo my že to není ono nebude lepší MP4?

o 06.10.2008, 17:31 | Shr3k
Nějak nechápu otázku. Kvalita záleží na tom, jakým způsobem se zvuk do autorádia přenáší, jestli se dekóduje přímo v iPodu a přenáší analogově, nebo jestli iPod slouží jako "chytřejší" externí disk a data se z něj načítají digitálně přes USB a dekódují přímo v rádiu. Varianta číslo dvě je samozřejmě nejlepší.
iPod má formát MP4 (resp. jeho audio formu AAC/M4A) jako nativní už od 1. generace.
o 06.10.2008, 20:32 | DemonBob
no takle vytvořím si v itunes hudbu jak MP3 tak i normální CD a připojím ho přes Full speed přímo k rádiu tak bych řekl že je to analogově no a ta hudba mě připadá moc přebasovaná na radiu musím stáhnou basy na minimum aby to trochu znělo nebyl jsem s tím moc spokojen
o 06.10.2008, 22:53 | Nismo.Power
kup si pořádný autorádio a na mp3 se vyprdni pokud chceš kvalitní hudbu.. . . .. stejně tak ipod kterej v testech v kvalitnim hodnocení prohrál i před x taiwanskejma nounejmama +všema cowonama .. . ..
čim víc krámů a kabelů a konektorů si přidáš do signálový cesty tim víc naprd to budeš mít......
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3073 sekund.