Navštíveno 3141x

chlapy co je lepší pro přenos audia do autorádia mám Alpinku měl jsem i ipod 1.generaci a připadalo my že to není ono nebude lepší MP4?

06.10.2008, 17:31 |
Shr3k Nějak nechápu otázku. Kvalita záleží na tom, jakým způsobem se zvuk do autorádia přenáší, jestli se dekóduje přímo v iPodu a přenáší analogově, nebo jestli iPod slouží jako "chytřejší" externí disk a data se z něj načítají digitálně přes USB a dekódují přímo v rádiu. Varianta číslo dvě je samozřejmě nejlepší.
iPod má formát MP4 (resp. jeho audio formu AAC/M4A) jako nativní už od 1. generace.
no takle vytvořím si v itunes hudbu jak MP3 tak i normální CD a připojím ho přes Full speed přímo k rádiu tak bych řekl že je to analogově no a ta hudba mě připadá moc přebasovaná na radiu musím stáhnou basy na minimum aby to trochu znělo nebyl jsem s tím moc spokojen
kup si pořádný autorádio a na mp3 se vyprdni pokud chceš kvalitní hudbu.. . . .. stejně tak ipod kterej v testech v kvalitnim hodnocení prohrál i před x taiwanskejma nounejmama +všema cowonama .. . ..
čim víc krámů a kabelů a konektorů si přidáš do signálový cesty tim víc naprd to budeš mít......