Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help-Autorádio RF

o Navštíveno 3706x o
o 06.10.2008, 19:26 | trueno
Čau ,pomůžete mi někdo kdo má autorádio Rockford fosgate?Nebo asponˇznáte někoho kdo ho má?(to moje je rfx 9400 ale budou to mít asi všechny stejně) Potřeboval bych totiž aby mi někdo poradil jaké je rozmístění vodičů v konektoru rádia .Mám ho totiž bez kabeláže ale zjistil jsem že konektor je stejnej jako má Alpina akorát má jiný rozmístění vodičů.Stačilo by vyfotit ten konektor z obou stran ,pak bych si už nějak poradil.Pokoušet se sehnat origo kabeláž k takovýmu rádiu je asi marný ,co?Předem dík.

foto k příspěvku  od trueno

o 06.10.2008, 19:32 | buddha
zkus rapid autohifi Neratovice.
Jarda Soukup RF dělá a hodně umí :)
o 06.10.2008, 20:50 | trueno
Zkusim, dík .Hele a nemáš na něj přímo mail?Na rapidˇáckejch stránkách jsem našel jenom na Bohuslava Soukupa.Ještě to zkusim na RFteamu.
o 06.10.2008, 21:41 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
slava je jeho bracha, jsou na krame spolu
o 07.10.2008, 06:23 | buddha
Přesně jak pravil king bond :)
Maji na stránkách icq,nejrychlejší hned po telefonu
o 09.10.2008, 17:24 | hoff
zeptám se - jakou má to RF tak hodnotu? Možná bych o jednom věděl(typ nevím) ale zda by se vyplatilo koupit . . .díky
o 09.10.2008, 18:47 | buddha
Nevim jakou má hodnotu,ale mam o něj zájem :) ....... teda samo kdybys ho nechtěl.Jinak mívaj notorický vydy s displejem a cena se dost liší podle toho jestli tuctovka nabo raritka.Pro mě by z fandovství byl strop kolem 4 litrů za starší zachovalej a plně funkční.Ale fakt záleží co je to zač.......stejně nejsou :D
o 10.10.2008, 11:10 | trueno
Tak už fuguje ,přepinoval jsem alpinˇáckej konektor podle schématu poskytnutýho fy. rapid autohifi-díky kluci. A dojmy? Super zpracování ,poněkud čínskej desing ,příjemný a rychlý ovládání a pár nezvyklostí(loudness je punch a pod. nemá rds ,čas ná jenom 12 hod. režim )ještě se mi nepodařilo najít mp3 který dy to přehrálo,ale jinak je to solidní mašinka s příjemnym zvukem ,linkový výsupy už asi neseženu ale věstavěnej zes. uplně postačuje.
o 10.10.2008, 19:40 | hoff
buddha - ok beru na vědomí a pokud by byla cena ucházející, kouknu se na něho důkladněji. Jeden překupník ho vozí po burzách, tak pokud se neprodalo, po řádném vyzkoušení uvidím. . . mnoo a výhledově ani nevím kdy to bude :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3058 sekund.