Navštíveno 6896x

tak snad moc nezkritizujete:)..je moje prvni instalace, spis studenska hudba...nyni mam mensi zmenu..ovaly na zesiku a sub krmi sice Raveland XCA 700, ale celkem spokojeny s prednesem..fota dodam jak udelam fotky

udělej něco s kablama a dobrý....
Sw super,lepší plato bude!? Pak jen ta kabeláž lepší zesík a řekl bych že na první instalaci opravdu pěkné.
diky..plato nove je, ale jeste neni nafoceno..kable uz mam v planu;)

06.10.2008, 22:53 |
Olda Já bych skoval zesik za bednu a uklidil kabely a bylo by to ok :)
kufr jeste neni v konecne fazi, jelikoz tento GZ budu menit za 4kanal od Crunche..ale nejdriv ho musim prodat..po te udelam komplet finalni upravu kufru
nevím, proč lidi si zbytečně kazí konečný zvuk takovýmahle křivýma bednama, kámoš měl taky bednu zkosenou a pak koupil klasický hranol a zvuk o 100% lepší...
Dave: Psal tu že kvuli místu. A také to néní vzadu skosené jak si myslíš. Bedna je rovná a pak přispusobená aby krásně zapadla do rohu.

07.10.2008, 18:35 |
drobek | Upraveno: 2008-10-07 18:37:39
Dave: no driv jsem mel hranol a musim rict, ze prednesove a presnejsi basy hraje sub v teto bedne..spis zalezi jak to je provedene.Ja jsem spokojeny ze zvukem..

07.10.2008, 19:17 |
DaveX Pěkná instal.. Co máš v předu za kompa?
v predu kompa jeste nemam, ale jsou v planu az budu mit ten 4 kanal Crunch..prvni ale musim prodat ten zesik GZ, ktery mam ted na ovalech..jinak ve predu mam ted taky GZ koaxialy maji 70Wrms tak prvni chci zkusit, jak budou hrat na zesu
schovat zes za bednu...učesat kabelaž a hezkyy:-)
kabely schovej pod koberec do kufru třeba
koukám že mám stejné ovály GZ taky v zadním platě a ve předu mám tu stejnou řadu 13cm kompo, sub jsem plánoval taky GZ ale nakonec jsem ted koupil JBL!
moc ty ovály vidět nejsou ale je tam část plata, zesik taky není vidět (je přidělán na levém boku) a bývalý sub (minulý týden prodán)

aktuální stav kufru (dnes sem to nafotil)
kabeláž: alfatec 10mm
tlumení: dynamat original,dynamat extreme,sikidamp,sinus live
ovály: GZTF titanium 690Mk2
kompo: GZTC titanium 13MK2
zesik: RF punch 2002
subáč: JBL! GT5-1204BR
radio: Alpine CDE 9870R

předek

jak si spokojeny s tema kompama??taky premyslim o teto rade MK2ale akorat 16cm..
drobek: no nejdřív sem měl koaxialy obyč sencory a pak až jsem upgradoval tak jsem vybral tehnle typ od GZ (13 kvůli montáži do originál úchytů ve felicii).
a jsem s nimi spokojený, mají pěknou bílou membránu a oranžovo perloťový lakovaný koš. výhybka je tam jen základní, ale zas je poměrně malá a dobře se tam umisťuje. středobasy 13cm trošku něco zahrajou ale ty 16 budou určitě lepší. mám to nápájené jen z rádia ...

13.10.2008, 07:34 |
basstard | Upraveno: 2008-10-13 07:35:43
můžu dodat i fotku ale mám to doma uložené ...
AUDIO:
HU Alpine CDA-9886R
Přední dveře:
-Rainbow SLX 265 Deluxe (16cm, 100W RMS)
Kufr:
-Dvojitá podlaha se zesilovači a kapacitorem
-Ground Zero GZTA 2.250MK2 (2x150W / 1x300W RMS)
-DLS RA 20 (2x130W RMS)
-Kapacitor Ground Zero GZTC 1.0MK2
-Woofer Powerbass PB-M10

A ještě ty dveře

martin: jak to máš v kufru vyřešené s rezervou by mě zajímalo. je přístupná a funkční.....?
dveře jsou pěkné jen by mě trochu štvalo ztráta boční kapsy (málo odkládacích míst ve feldě)
jakou máš kabeláž napájecí a repro,tlumení atd...?
To Basstard:
- Rezerva ne normálně přístupná po odpojení a odmontování woofru od dna kufru
- nedostatek odkládacích prostor řeší kastlíky pod palubkou a pod předními sedačkami
- Napájecí kabely 2x25qmm s pojistkami 60A
- Tlumení Zealum, prozatím jen přední dveře, bude časem vytlumeno celé auto
Martin: Ty dveře nevypadají špatně. Máš foto z montáže?
M@rtin:
a kdyz ty zesa mas v te podlaze neprehrivaji se???..jinak moc pekna instal
Collin: Fotky z montáže by byly, ale budou lepší až se dveře ještě více vytlumí ... tak nafotíme více fotek
drobek: zesíky se nepřehřívají, i když nikdy jsem nezkoušel jak moc to dokáže zahrát, je to stavěný na SQ a ne na ESPL, i když jednou jsem ESPL zkusil :-D
a jak moc mas zvysenou tu podlahu..nemas nejake fotky z montaze te podlahy..kdyztak mi pls posli fotky na meil..tuningsports@seznam.cz...diky...a jestli jsem si nekdy vsiml, tak mas nejaky poharek uz ne?
drobek: Tak fotky tohohle teda nemám. A k těm pohárů, ano nějaké za muziku již mám :-D
tak to gratuluju..to je skoda ze nemas fota,ale neda se nic delat:)
Nemám rád zesíky v podlaze, ale ten sw v rohu kufru je paráda. Takhle se mě to líbí. Až přijde zase na řadu audiu tak bych to chtěl dát přesně jak drobek.
diky Colline to me tesi..sak vis ze ti s tim rad pomuzu;)..prave resim dilema, jak umistit zesiky, pre je nechci mit na sedacce..kdyztak jakekoliv rady a fota prikladejte budu moc rad
Drobek: No hlavní pohár je z Mistrovství republiky EMMA. 1. místo v kategorii SQ Expercienced 3ch
Collin: Dle mě jsou zesíky v podlaze ničemu nevadí a dají se převést i pylte s bramborama :-D
drobek: bud to můžeš udělat do těch bočnic jako to mám já,nebo dvojitá podlaha jako martin,popřípadě nějaké dřevěné konstukce(police) nebo laminát...

14.10.2008, 08:58 |
DaveX M@rtin: fakt to vypadá luxusně ten kufr, povedená práce :) akorát si mohl vymyslet trochu snadnější vytahování rezervy. Jinak jak hraje ten basáček v takovéto ozvučnici??
Není to špatné ale luxusní bych to rozhodně nenazval.

14.10.2008, 10:59 |
DaveX Každému se líbí něco jiného.. 100 lidí 100 názorů.. Co plánuješ v kufru ty?? Určitě to tam tak nebudeš nechávat nebo jo?
Dyt jo tohle je jen muj názor,mě to nijak neohromilo.Na to že se chlubí 1 místem v čr na emma. Třeba ten zesik dls překrytý tou boulí....ani rozmístění zesů se mi moc nelíbí.
Zatím nic moc neplánuju ted sem dal trojku za novou bednu a zatím nic víc investovat nechci.Možná jen zase tlumení-toho není nikdy dost.Podotýkým že tahle instalace je s ohledem na zachování originality vozu. Vše se vyndá za pár hodin a je to v origo stavu. Nechtěl jsem žádné zásahy čím bych znehodnotil auto při případném prodeji nebo výměmě muziky do jiného vozidla...
Martin: Také jsem nikde nenapsal že něčemu vadí, pouze to že tohle néní muj styl, když už jsi sem dal foto.
Davex: Rezerva se dá vyndat po odmontování woofru od dvojitý podlahy, otázka cca deseti minut. Woofer dokáže zahrát a i zatlačit, naměřeno je 124,9dB
basstard: Zesík je ve vyndavací části podlahy, je totiž rezerva na svém místě. A jiné rozmístění bylo hodně problematické, tak je to zvoleno takto. Zakrytej zesík ničemu nevadí, sice by bylo lepší, kdyby byl celý vidět, ale to by se musela udělat jinak bedna, je zde 21 litrová uzavřenka a aby to nebyla krabice, je to takto. No ona ta muzika má dvouletý vývoj a tak to navazuje na něco jiného :-)))
Martin: no ještě že tak! Setkal jsem se i sl lidma že by tě nejraději kamenovali když jim nedáš jen chválu. :-DD
no prave ja bych ty zesa chtel do boku ci nejak jinak, ale do podlahy se mi moc nechce..jeste jsem nenasel zadne fota co by mi vyhovovalo..jsem asi moc narocnej:)

14.10.2008, 22:37 |
DaveX drobek: zkus něco vymyslet :)určitě tam je hodně možností jak to vyřešit. A proč to vlastně nechceš dávat do podlahy??
protoze se mi nechce zaprve delat podlaha jelikoz to neco potom vazi a za druhe nechci zesiky mit v podlaze kvuli podreni a kvuli rezerve...budu muset popremyslet:)
Collin: Tak na chválu to není, kritiku rád příjmu, ale auto není udělaný pro nějaký vystavování, auto mám dělaný pro sebe. A pokud se někomu líbí nebo nelíbí, to já neovlivním. Důležitý je, jaké je pro mě :-D
m@rtin:jasný, nechtěl jsem ti to zprudit ale jen napsat tvůj názor.já to taky mám jen dělaný pro sebe na občasný poslech při jízdě.muselo to dát dost práce a ne každý to prostě ocení..
basstard: Jasný, každý má auto pro sebe a ne pro ostattní
martin: jo máš pravdu, ale zas potěší když se to líbí i ostatním....nejde zas tak o design ale o zvuk(třeba to nemusí vypadat supr ale asi to hraje skvěle)
ještě dotaz:to si potahoval tím černým kobercem i bočnice a zadní část sedaček?
basstard: ano jsou černý i boky a zadky sedaček.
Na to jak to hraje se musíš zeptat lidí co to slyšeli někdy hrát :-)
ještě přihazuju jednu ostřejší fotku kufru, tak mě taky můžete zdrbat:

16.10.2008, 08:12 |
DaveX basstard: ten kabel dole hoď pod koberec a udělej něco s těma oválama
basstard: az na akustickej zkrat na repro v platě se to dá
davex: jo ten kabel bude skrytý uplně pod tím chromovým krytem zesiku a povede pod kobercem, to samé i kabel k dálce na zesilovač(ten je tam taky trochu vidět).
martin: máš nápad jak to vyřešit (truhlík tam nechci) ani by se tam nejspíš nevešel. a ty ovály jsem kupoval ještě než sem měl wooofer tak proto tam jsou a doplnují středy a výšky při otevřeném kufru a pro cestující vzadu.
a ještě dotaz: u pana drobka na první fotce není akustický zkrat? (sice tam není vidět ale pochybuju že tam má ozvučnice, by se mu to nevešlo pod ten box).
basstard: u tebe to je s tím akustickým zkratem špatný, se koukni jak máš konec plata od repro ty a kolega drobek
muzu se zeptat co je akusticky zkrat? :)
tak pres vikend jsem udelat konecnou upravu hudby v kufru..predni repra uz hraji na zesiku a jsem velice spokojeny..vecer dodam aktualni fota