Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pískání zesíku

o Navštíveno 3590x o
o 07.10.2008, 21:27 | Thomas987
zdravím, chtěl bych se zeptat, píská mi zesilovač do reproduktorů, zezačátku to jakoby prsklo a trochu přestalo,ale teď už je to stálý......

o 07.10.2008, 21:32 | Thomas987
jinak rušením to už není, dal jsem jinej kabel a jinudy než jde "vostrej" a po vyzkoušení dalších dvou zesíků jsem dospěl k názoru že je to znásilňovačem......
o 08.10.2008, 10:27 | P3RF3KT
taky mam stejnej problem puvodne sem myslel ze to vyřesim jak ty ze natahnu signal kabel jinudy a plus taky uplne jinudy a ono se to piskani jen trosku zmirnilo ale porad to pisak tak jestli je zavada nekde v zesiku tak to teda...
o 08.10.2008, 12:01 | píďa363
no tak pokud to jiné zesilovače nedělají, pak je logicky nejspíš chyba v zesiku. Já hned věděl, že jsi kluk šikovný :-)
o 08.10.2008, 15:52 | Thomas987
píďa363: no to já jsem kluk šikouný, to já vím žo to bude v zesíku... ;-) Akorád teda jsem jako měl na mysli radu ohledně toho čím jkao přesně v zesiku by to mohlo bejt....ale po debatě s pavlem528 jsem přišel nejspíše i na to
jo a jinak tě nepotěším, opět se musím stavit....kluci v NDR asi někde udělali chybu ;-))
o 14.10.2008, 20:56 | warmen
Thomas987: mohl by si udelat nahravku?
a zkousel jsi odpojit signalni kabel jestli to stale dela?
o 15.10.2008, 06:12 | jenicek007
Skusil bych tam dat odrusovaci filtr,jestli to pomuze.
o 15.10.2008, 08:15 | Thomas987
warmen: jako nahrávku čeho?
no když vypojím signálovej kabel,tak to přestane, to je jasný, pískání jde ze zesiku do repráků, jinak jsme už si zjistil čím to je, jedna část byla - signálovej kabel blízko u napájecího, a další část to vypadá že v zesiku je asi špatnej kontakt u signálovejch kabelů..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3527 sekund.