Navštíveno 3590x

zdravím, chtěl bych se zeptat, píská mi zesilovač do reproduktorů, zezačátku to jakoby prsklo a trochu přestalo,ale teď už je to stálý......
jinak rušením to už není, dal jsem jinej kabel a jinudy než jde "vostrej" a po vyzkoušení dalších dvou zesíků jsem dospěl k názoru že je to znásilňovačem......
taky mam stejnej problem puvodne sem myslel ze to vyřesim jak ty ze natahnu signal kabel jinudy a plus taky uplne jinudy a ono se to piskani jen trosku zmirnilo ale porad to pisak tak jestli je zavada nekde v zesiku tak to teda...
no tak pokud to jiné zesilovače nedělají, pak je logicky nejspíš chyba v zesiku. Já hned věděl, že jsi kluk šikovný :-)
píďa363: no to já jsem kluk šikouný, to já vím žo to bude v zesíku... ;-) Akorád teda jsem jako měl na mysli radu ohledně toho čím jkao přesně v zesiku by to mohlo bejt....ale po debatě s pavlem528 jsem přišel nejspíše i na to
jo a jinak tě nepotěším, opět se musím stavit....kluci v NDR asi někde udělali chybu ;-))
Thomas987: mohl by si udelat nahravku?
a zkousel jsi odpojit signalni kabel jestli to stale dela?
Skusil bych tam dat odrusovaci filtr,jestli to pomuze.
warmen: jako nahrávku čeho?
no když vypojím signálovej kabel,tak to přestane, to je jasný, pískání jde ze zesiku do repráků, jinak jsme už si zjistil čím to je, jedna část byla - signálovej kabel blízko u napájecího, a další část to vypadá že v zesiku je asi špatnej kontakt u signálovejch kabelů..