Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada: stržený šroub u terminálu zesilovače RF

o Navštíveno 3567x o
o 08.10.2008, 10:46 | basstard
zdravíčko, chtěl bych poradit jak lze opravit stržený šroub u - terminálu který používam pro sub v můstku. koupil jsem to zde z fora a už mi to poslal s tohle vadou...při jízdě občas ten kabel vypadne a sub nehraje.

přiládám foto pro lepší info:

foto k příspěvku  od basstard

o 08.10.2008, 10:50 | basstard
ten + terminál je v pohodě ale ten - nejde povolit vůbec (šroubek uplně stržený) . zatím sem to vyřešil izolačkou a ten kabel tam nasadil a oblepil (jen dočasné řešení).
předem díky všem za věcné rady

ještě fotka ze shora:

foto k příspěvku  od basstard

o 08.10.2008, 13:37 | basstard
neřikejte mi že nikdo neví....... jestli se to dá nahradit třeba komlet novým terminálem pro repro nebo jak ten šroub z toho dostat ven a dát tam nový.

o 08.10.2008, 13:41 | shaft.cz
lepidlo na kov, tycinku, prilepit na sroubek a az ztvrdne tak vysroubovat :) teda jen v priapdne ze ten sroubek je zvrchu a neni branen nicim okolo...ted ejstli jdou vysroubovat ty ostatni ven upplen tak to pude :)
o 08.10.2008, 13:43 | basstard
shaft:tak lepidlo na kov asi nemám no v dílně...sakra. nevim jestli jde ten šroubek úplně nebo ne, ale řekl bych spíš že nejde úplně ven, jen povolit asi.
jinak dík za radu.
o 08.10.2008, 13:50 | clown
nechybi v tom zesu neco ? je to volajake prazdne :o)
sorry za OT
o 08.10.2008, 14:48 | basstard
klaun:to není origo moje fotka, stáhnul jsem to ze stránek RF. ale máš pravdu že je to takové prázdné, ale hraje krásně tehle zes. je to jen na poslech ne na db drak :-)
o 08.10.2008, 15:24 | Pavel 528
basstard:tuhle svorku ti bohuzel nesezenu..
o 08.10.2008, 15:54 | michal_smsmsm (A)
pockej, to je stejna svorka jako na jistich ne? dovnitr soupnes kabel a nahore utahujes sroubek a ten vytlacuje dolu plisek pres ktery se ten kabel pricvakne. je blby ze to je v jednoum bloku s ostatnima terminalama, ale ten sroubek by mel jit ven, mel sem tenhle princip na jednom zesiku na remote a sroubek ven sel. v tvem pripade bude asi potreba zespodu tlacit na ten plisek a zaroven sroubovat aby si to dostal ven...
o 09.10.2008, 07:15 | basstard
pavel 528: škoda, co se dá dělat :(
michal_sms: jo je to podobný typ jak píšeš. jenže ten vršek šroubu je totálně na hadr takže sice plíšek stlačím ale nemohu to vyšroubovat nahoru...
o 10.10.2008, 00:06 | Ravo
přilep nějákou tyčinku na hlavu toho šroubku (sekunďákem) a pak to vyšroubuj. Až to půjde celý ven (použil bych i násilí, v podstatě už nemáš co zkazit, a klidně bych ty plasty trošku ořezal nebo si trošku pomohl, aby šroubek šel ven. Situaci zkus zjistit na ostatních zdravých), tak pak závitník a přeříznout závit a dát větší šroub, pokud je závit v té díře v háji. Pokud je jenom odhudlanej šroub, tak vyměnit za zdravý.
Tak či tak je potřeba pořádně prohlídnout jak to tam vevnitř v tom terminálu funguje (různé plošky a tak) a podle toho být trošku "kreativní".
o 10.10.2008, 07:56 | basstard
díky RAvo. ale zas to nechci zku..it víc než to bylo:-)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3566 sekund.