Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Bmw, hudba, baterka

o Navštíveno 3912x o
o 10.10.2008, 08:53 | bit
Mám problém... Mám 2 zesilovače na každý zesík připojen SW. + z baterky je do distribučního bloku stálý (u baterky pojistka) a z něj rozveden do zesilovačů a Kapacitoru. kostra je táhlá přímo ze šroubu na uchycení zadního světla. remote kabel mám pod radiem rozdělen vypínačem. nevím jestli je problém v zapojení el. nebo v baterce či altíku. Jakmile otočíme volem začnou problikávat světa takže nedostatek proudu. i pře nastartovanej motor po příjezdu už nenastartuju. Ted řeším zda-li jen vyměnit baterku (zes *350 rms Sw 2*300rms) nebo přidat altík + baterku a z tý druhýá baterky napájet jen hudbu. (Bmw e36 316i)

o 10.10.2008, 09:39 | johanik
TOhle vsechno by mela bez problemu zvladnout normalni baterka a altik, pokud je v cajku, takze prvni cim bych zacal, promerit jestli dobre dobiji, pak popremyslel jak je stara baterka atd. Spis bych to videl na ten altik, takze zacit u nej
o 10.10.2008, 14:01 | Smrada (M)
Presunuto do Autohifi
Jinak jak mas silny kabely?
o 11.10.2008, 00:48 | bit
Kabely: 16mm2 od baterky rozdělen na 3*8mm2 do zesíku 6mm2 do SW... kostra je myslím 12 nebo 10 (každý zesík zvlášt)

Baterkou si nejsem jistej co to autzo mam neměnil jsem jí (rok) jak dlouho jí tam měl původní majitel netuším ale vypadá hodně nově.

Pro upřesnění oboje dvakrát:
Radio: GZ 535DVD blue
[ Link ]

zesík [ Link ]

Bedna [ Link ]

Možná chyba v zapojení zdroj v zesilovači stálý (z baterky) z radia remote (+ vypínač)

kostra jde ze světel (šroub na uchycení)

Kapacitor( [ Link ] ) je připojen na jeden zesík...

Tak a ted v tom je dobrej bordel.
o 11.10.2008, 00:49 | bit
jo baterka 50a
o 11.10.2008, 01:38 | J0hny
zkusil bych zmerit odber na baterce pri vypnutem motoru, mel by byt maximalne tusim do 100mA, potom takovou jednoduchou zkousku dobijeni pouze tim ze pri nastartovanym motoru zmer voltmetrem napeti na baterce ktery by melo byt kolem 14-ti voltiku
o 11.10.2008, 07:47 | tomas.V
řek bych, že baterka 50AH bude málo
o 11.10.2008, 10:04 | party_boy
Mně se zdá, že to blbě dobíjí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4288 sekund.