Navštíveno 3525x

Mám tady tuhle starou navi, docela dlouho bez problemu, novy sw, novy mapy, ale pred tydnem se kousla a uz nenajede uplne zasekne se na uvitaci obrazovce, ani reset nepomuze, nic, nevite co stim, pripadne kdo by na to mrknoul ? Vyhodit se mi to zrovna nechce :-)

13.10.2008, 17:02 |
LadaN Rozeber, odpoj baterii a pak vyzkratuj ten knoflíkovej článek bateriový a pak to bude zase chodit.
rozeberu, odpojim, ale to posledni sem nepobral, jak a cim vykratovat ? Kdyz tam nebude baterka, jak vyzkratuju ? :-)
Uvnitr jsou dve baterky, jedna hlavni, tu odpojic a druha, co drzi nejakou pamet, tak tu odpoj nebo vyzkratuj na chvilicku.
no to jsem zvedav, zitra to zkusim :-) Diky panove :-)

13.10.2008, 19:33 |
choze je, tak na tohle jsem zvedavy :D
a nebylo by lepsi pak dat treba novou tu zalozni baterii??
Kdyz pujde odpojit, odpoji ji, kdyz ne, to slusnuti na vterinku ji nezabije. Maximalne exploduje a zapali mu byt. :o)
no když už to budeš mít rozebrané tak tu záložní určitě vyměň, jestli je ta navigace už nějakej pátek stará tak lepší jí vyměnit když to budeš mít otevřený, než jí otvírat za pár týdnů zas:-)
No jo, ale rikejte to Johanovi... ale to je fuk, on to stejne propichne sroubovakem:o)))
Klidne ji vymenim, nevite nahodou jaka tam je, at sem pripravenej ? :-)
Tappiku nerejpej jooo :-)))
no nevim jaka tam je,ale predpokladam,ze bude naletovana,takze pokud to nechces dojebat uplne,tak je jen na chvili zkratuj jak ti psal ladan...o)))
no to sem na to zvedav, ale zkratovani a propichovani mi jde, tak proc ne :-))