Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém Magnat RX44

o Navštíveno 3663x o
o 14.10.2008, 14:01 | radar[CZ]
Ahoj lidi. Tak jsem si myslel jak si nepolepším. První kus který mi přišel tak hrál dohromady 2 hodiny a shořelo napájení. Druhý kus (jiný) se po cca hodině provozu na hlasitější poslech vypne (protect). 2 kanály jedou do 4,5Ohm (gain 60%) a další dva kanály do cca 2,5Ohm (gain 85%). Rádio clarion DXZ778RUSB s 6V výstupem. Zesilovač je ve volném prostoru kufru. Co si o tom myslíte? Je to na reklamaci? Kua to je situace grrrr

o 14.10.2008, 17:43 | wattman
hoj pane..
Ty hodnoty to je jako pouze zmereny odpor,nebo se vzaly kde?:-)
2,5ohmu muze pri urcite frekvenci byt i 1 ohm..a proto se muze prehrivat-chce to znat to zapojeni..
o 14.10.2008, 17:52 | srsen600
Kde jsi ho kupoval - u koho?Já bych reklamoval!
Sám osobně homám a hraje zatím na 100%!
Mám můstkem Magnat ultra reflex 300 a přední repro Magnat new Edge 216.
o 14.10.2008, 17:58 | tappaja
Asi jako wattman, ten zesik, i kdyz ma psano, ze zmakne trvale 2 ohmy, to proste nestiha. A jak rek, zrejme ti pada impedance pod dva ohmy. Jaky mas napajeci kabely?
o 14.10.2008, 19:39 | Francouz
No RX44 stíha všechno a docela dost i při špatným zapojení: vím z vlastní zkušenosti :o))) !!! Překontoluj zapojení a mrkni taky na kostru, pokud není dobře ukostřeno, může nastat chybička. Každopádně na reklamaci ho můžeš asi poslat kdykoli ;o) !
o 14.10.2008, 21:59 | radar[CZ] | Upraveno: 2008-10-14 22:06:50
Francouz: tuhle variantu bych vyloučil, protože muj starý zes neměl s napajením a výkonem problém. i když má papírově 64W na kanál.

tappaja-wattman: máte kuci recht, já lama měřil odpor měřákem a tudíž se touto hodnotou nelze řídit. tedy jedná se o středobasy zapojené do série (pouze středobasy)
Sinus Live (fullrange)
[ Link ]
a středobasy Hifonics (pasivně do 3kHz ) [ Link ]
Napájení jde tí [ Link ]
4,5m napájecí a 1m kostra.
jak říkám dal jsem zpátky Panáka [ Link ] a musím konstatovat že sem křivdil Clarionu, když sem celou dobu myslel, že je zvuk toho rádia nějako komorní až komprimovaný (rozuměj bez špiček). Teď mě Panák o5 nutí mrkat při úderech na virbl, zase jsem ovíván vzduchem se sešlápnuté HiHatky. Prostě zase sem spokojenej a dneska sem seděl v autě asi pul hodiny a poslouchal... těšil se z Hudby. Vím že pro spoustu lidí je nepochopitelný co sem poslouchal na Panasonicu za "hudbu" ale věřte hraje! :o)
RX44=zklamání
wattman..ahoj panééé
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.36 sekund.