Navštíveno 3103x

Cau kluci, jelikoz fakt nevim jak to poradne vyresit pisu o radu. Zajimalo by me jestli uz to nekdo z vas tady u e36ky delal. Jedná se mi hlavně o to dostat reprokabely ze vnitřku auta do dveří kde mám ted středy a výšky. Krom jednoho konektoru tam neni nikde zadna díra na protahnutí, a ten konektro je plny tak tam nic asi ani neprotahnu. pomuze me s tim nekdo? potřebuju proste natahnout kabely od zesu z kufru do dverí na středy zvlášt a na výšky zvlášt a nevím kudy... :(
ja som to robil,ten konektor nieje úplne obsadený...
jednoducho ho prevrrtaj v mieste kde niesú žiadne piny
a asi jsi musel sundavat dvere pri tom co? ja tam potrebuju narvat 2 pary kabelu, a jeden ma prumer asi 8mm
to tam máš 15 palcovej basák? :)
Já teda taky našel pár volnejch pinů.Dveře nesundavat,trocha gymnastiky a jde to.Akorát ruce pak nejsou cejtit no :)
basák bude az v kufru. :) ale to posleze... no ty kabely jsou trosu sirsi ale nejak je tam narvat musim :)

16.10.2008, 14:39 |
LastEd | Upraveno: 2008-10-16 14:39:12
1morok: prosimte a kama jsi tahal signalove kabely? jeden clen mi rikal ze stredem je to nej. ale nema moc casu uby mi vysvetlil co a jak kde povolit, pry je to lehke.. nevis jak na to? diky
aj ja som ich dával stredom.
vymontuješ stredový panel/opierku,nadvihneš koberec a hotovo
a nemas nejake fotky co by me pomohly ? jde ten panel pekne vydelat? ja sem to lehce zkousel a nic moc no :))
co vsechno myslis tim stredovym panelem? trochu to pribliz prosim :))
načo fotky?od rádia pustíš káble jednoducho dolu,vytiahneš ich pri radiacej páke.dve skrutky a máš vonku celý stredový panel od radiacej páky až za ručnú brzdu.a už si pod koberco,pod zadnou lavicou a v kufri alebo kde máš zosik
ok. posledni vec a kde sou ty 2 sroubky? :) zitra na to vletim a snad bude hotovo :)
tak uz v poho.. uz vsechno vim :) dik za rady