Navštíveno 4183x

Nějak uspokojivě jsem to nevyřešil, proto bude jednodušší koupit další malej dvoukanál a vyhrát si s hlasitostí takhle...výšky jsou fakt výrazný a středy pustí ke slovu až při vyšší hlasitosti.
Takže otázka, kromě morelů ve dveřích je to jen JL audio, bude výškám vyhovovat tento?
[ Link ]
Tak tenhle jsem na mtčkách neslyšel,bohužel.Ale měl jsem na nich audison srx,helix hxa400,soundstream rubicon a denona.Pořád byly hodně výrazný,to bohužel asi jen tak nestahneš.Denon jim seděl po helixu nejvíc,je to hodně jemnej zesík,ale stejně šly světem a byly piccola :)
Jo kontaktuj luigiho,ten si s nima taky vyhrál nebo Kidznoh,ten je taky vozil.
dík za rady! No když výšky píchnu na samotnej zesík, tak už si hlasitost středů a výšek pohlídám u každýho zvlášť...
No s útlumem jsem si taky hrál.Zkus luigiho,mění ted za něco jinýho....:) nepovim co.Tak ti příští týden muže poreferovat....

15.10.2008, 21:04 |
mendo aku mas HU?
genesis stereo 60 serie III v sekaci za 150-160Eur
mendo: alpinu 86ku
noclue: a kde? na ebay nic moc není...
na ebayi je toho vtedy vela ked to nehladas, zakon schvalnosti...

18.10.2008, 09:36 |
kamil306 | Upraveno: 2008-10-18 09:40:44
to znám. A bude stačit těch 30wattů? Jako na výšky je jasný že musí, ale morel udává 130w rms...nejde mi o hlasitost, ale jestli se to nějak projevuje v kvalitě zvuku atd? Jinak ta 60ka by byla jasná volba, je to správnej prcek:-)
bude, lebo je to "genesis watts" real je okolo 55-60W pri 4 Ohm, ja som ich pocul na Mini 4, co su 2 Stereo60 v jednej skatuli a uplne v pohode. Morel si s genesismi rozumie (okrem Elate 6 na cele dvere vs DM mkl III, tam to nema stavu :-)
já su takovej kokot...hlavně že jsem na to myslel!!
[ Link ]
nestracaj trpezlivost.... budu :-)
já vím, ale borec mi napíše 4min před koncem aukce, že mi to za 13 šušňů pošle...navíc mě to nakouslo vyměnit i ten slash 300/2 za genesis...a to já nechci:-))

26.10.2008, 08:58 |
Djturtle | Upraveno: 2008-10-26 08:59:42
No, já mám pár dní MT-23 od Luigiho a jsou pověšený na Helixu A4 v aktivu.....a absolutně si nemůžu stěžovat.Jestli chceš, klidně můžeš poslechnout... Výšky hrajou fakt suprově.Ještě chci sehnat středobasy Hybridy a myslím, že to bude bomba.
pokud to máš v aktivu, tak je jasný, že výšky nejsou hlasitý:-) u středobasů nezapomeň na pořádnej výkon;-)