Navštíveno 3754x

15.10.2008, 16:47 |
Lu82 najde se zde nekdo ochotny kdo ma neaky schema nebo poradi jak zapojit RCA kabely spravne tak aby ve vysledku bylo zapojeni do aktivu?
Radio mam Pio88RS 2 a dvakrat 4kanal, do aktivu mi pujdou jen predni dvere tedy vyska a stredobas, ale vubec neak nevim jak na to. Uz sem si myslel ze to skoro mam ale nakonec sem se objevil zase na uplnem zacatku, za kazdou radu budu vdecny
No asi by to mělo být v návodu ne?
Jinak u clariona to mam na přední cinche výšky,na zadek středobas a na sub klasika sub cinch.
A mam to na samolepce na radiu popsaný co a jak.
Ale nějak nechápu na co dvakrát 4 kanál?
jestli ja chapu dobre co a jak chces zapojit tak budes muset pouzit tzv. aktivni vyhybku napr. levnejsi
[ Link ] ..... pac ja si myslim ze to chces zapojit takto predni vystup jeden 4k a to vysky a stredy , zadek a sub vystup na druhej 4k
Jo takhle.Tak to je asi jediný řešení.Obligátní dotaz.....na co zadek?

15.10.2008, 18:50 |
Lu82 vzadu ve dverich mam repra na kickbass. Ale uz sem to vyresil diky za rady. Budu mit jeden zes 4k. na stredobasy a druhej zes na vejsky a monoblok na woofra
...proč tu řešíte aktivný vyhybku, 88RS umí aktiv, jen zapojit RCA do zesu, zapojit jednotlivé kanály na měniče a začít ladit,ladit, ladit
pokud je to první pokud o aktiv, raději bych vyhledal v tvé bydlišti někoho, kdo ti pomůže... ona "AKTIV" a "LADIT" neni jen točení a nastavování freq. , když neumíš naladait nebo neznáš o co se v tom celé odehrává, tak výsledný zvuk může mít i nejnižší produkt ze všech značek...
jdoizo: chce tam párek kicků.To umí pincek 4W?
why not, 3w umí, a na spodní nebo hormí pásmo, umím dodat jakýkoliv filrt od 6-24dB a libovolné freq. , a nebo dát 3way a na spodek stačí jen LPF a fáze je na každém druhém zesiku ne?:) taková falešná "čtyřkaaktivka"
slušný hombré,proč jsem to nejdřív neprobral s tebou.Ozvu se ti na icq ju? .)
jdiozo ja to psal podle jeho puvodniho popisu podle ktereho jsem to proste takto pochopil ze to tak asi chtel zapojit .... samozrejmne po jeho uprave uz ji nepotrebuje :) , take jsem nevedel co ma presne vzadu pac kdyby mel koaxy nebo i teoreticky kompa tak si pri tomto druhem zapojeni zrusi na nich vysky .... ted uz se vse vysvetlilo
LU82: ještě moc nechápu to, že máš 2 4kanály, kanálů máš dosta, tak proč plně neyužiješ 3pásmo, časové korekce aj...

16.10.2008, 11:59 |
shaft.cz | Upraveno: 2008-10-16 12:00:00
chlapi a nevite jak je to u Alpiny 9835R, myslim kdyz se na ni zespod prepnu na 3way, tak jak funguji RCA vystupy? Je to obdobne jako o toho clariku jak pise buddha? Dik
Na 9887 je to stejný jako cla.9835 nevim.