Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine vs iPhone

o Navštíveno 3668x o
o 18.10.2008, 15:34 | TROY
Zřejmě hledám blbě,ale někdo to tu řešil.
Docela rád bych napojil iPhona na 9887 - musim mit nějakej spešl kabel nebo krábičku?
Díky

o 18.10.2008, 15:47 | Frenkie
Potrebujes tento kablik Kabel Full Speed(Alpine KCE-422i), MO cena je 699 kč - hodil bych odkaz,ale nemam ho danej na shopu,ale neni problem dodat
o 18.10.2008, 16:09 | Escudo
se ti VRxa votáčej v krabicích teď :o)))))
o 18.10.2008, 16:42 | shaft.cz
iPhone a mp3 s VRX na morely,to ee :-D
o 18.10.2008, 20:20 | CarMedia.cz
mám ten kabel od své alpiny a 100% ho nevyužiju.. nejsem barbar.. :-) Takže jestli ho chceš, tak se ozvi, nechám ti ho za pár kaček..
o 18.10.2008, 21:41 | TROY
Escudo
jj trojčata VRX se otáčej hehe :-)
shaft
;-)))) hele nezačínej joooooooooooooooooooooooo :) - potřebujuji něco na mp3, když pofrčím do práce
revilo
píšu si píšu

o 18.10.2008, 21:47 | Escudo
BarbarTROY: tak ty VRx ani nezapojuj, jen si je nějak pěkně nasviť a jezdi se sluchátkama :o) efekt stejnej
o 19.10.2008, 12:16 | TROY
já si myslim,že VRXa nejsou jen na to aby přes to jela nějaká SQ muzika
Ano pro kde koho je VRX slušnej základ na SQ,ale já chtěl něco kvalitního
o 19.10.2008, 21:38 | toxic
Já mám taky jeden dotáááázeček pro alpine machry .)
Potřebuju poradit, jestli to je vubec realizovatelné. Mám monitor Alpine PKG-850P
[ Link ]
Chtrl bych na to napojit iPhone a iPod. Jedná se mi hlavně o obraz.Tohle by nebyl az takovej problém. Otazka zní jak funguje tohle:
[ Link ]
nebo
[ Link ]
Osobně s Alpinou nemám moc zkušeností a nechapu jak a jestli opravdu funguje ovládání skladeb a videa pres ten monitor a dalkovej ovladač
Hlavní jednotku neřešte, páč je to neco jiného nez Alpine. Jen mě zajímá, jestli do toho investovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.33 sekund.