Navštíveno 3377x

18.10.2008, 21:59 |
JS65 Ahoj lidi!
Mam Skodu Octavia combi.
Sory ze se ptam ja uplnej idiot ale chci zapojit zesilovac do elektriny a mam uz pripravenou i kabelaz ,ale jedine co vim je dovest signalni kabel tam kam chci a jediny problem mam s asi 1cm v prumeru hrubim kabelem ktery mu doda potrebnou stavu!
Chci to mit jak se slusi a patri a to od baterie ,ale nevim kudy ho dostat do palubky a pak co nelepsi cestou do kufru. Prosim poradte mi at to cele neposeru delam to poprve!
Za kazdou radu vrele DIIIIK!
Napájecí kabel dostaneš do kabiny přes gumovou průchodku, kterou vede do kabiny od motoru tlustý svazek kabelů... uvidíš ho když sundáš plastový díl který máš nad nohama (3 šroubky) a potom nad brzdovým pedálem uvidíš ten svazek co vede do kabiny... gumová "zátka" která tam je je dost široká, takže já jsem jí bodnul šroubovákem vedle kabelů a pak už v motoru uvidíš kudma lezeš z kabiny...
Nad pedalama je origo pruchodka a tudy protahnes kabel od motoru. Pak prahem a nakonec podel podbehu do kufru.

19.10.2008, 09:03 |
JS65 Diky hosi du to delat!
Mrkni na tohle, snad ti to pomůže.
[ Link ]

19.10.2008, 15:49 |
JS65 No uz je hotovo a je to mnohem mnohem lehci nejdrive sem zavedl signalni kabel po strane spolujezdce a pak ten hlavni byl uplna prkotina stacilo sundat uvnitr nad pedalama ten plast (2 srouby)pak sterace pak ten plast a tam je bila skrinka ktera se jen otevre a pres ni je videt rohoz u ridice staci tam ten kabel jen dat cela operace na 5 minut!