Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Chci dostat stavu do zesilovace!

o Navštíveno 3377x o
o 18.10.2008, 21:59 | JS65
Ahoj lidi!
Mam Skodu Octavia combi.
Sory ze se ptam ja uplnej idiot ale chci zapojit zesilovac do elektriny a mam uz pripravenou i kabelaz ,ale jedine co vim je dovest signalni kabel tam kam chci a jediny problem mam s asi 1cm v prumeru hrubim kabelem ktery mu doda potrebnou stavu!
Chci to mit jak se slusi a patri a to od baterie ,ale nevim kudy ho dostat do palubky a pak co nelepsi cestou do kufru. Prosim poradte mi at to cele neposeru delam to poprve!
Za kazdou radu vrele DIIIIK!

o 18.10.2008, 22:57 | TomasW
Napájecí kabel dostaneš do kabiny přes gumovou průchodku, kterou vede do kabiny od motoru tlustý svazek kabelů... uvidíš ho když sundáš plastový díl který máš nad nohama (3 šroubky) a potom nad brzdovým pedálem uvidíš ten svazek co vede do kabiny... gumová "zátka" která tam je je dost široká, takže já jsem jí bodnul šroubovákem vedle kabelů a pak už v motoru uvidíš kudma lezeš z kabiny...
o 18.10.2008, 23:14 | audioves.cz
Nad pedalama je origo pruchodka a tudy protahnes kabel od motoru. Pak prahem a nakonec podel podbehu do kufru.
o 18.10.2008, 23:15 | audioves.cz
sorry byl jsem pomalej.
o 19.10.2008, 09:03 | JS65
Diky hosi du to delat!
o 19.10.2008, 09:30 | Hanys73
Mrkni na tohle, snad ti to pomůže.
[ Link ]
o 19.10.2008, 15:49 | JS65
No uz je hotovo a je to mnohem mnohem lehci nejdrive sem zavedl signalni kabel po strane spolujezdce a pak ten hlavni byl uplna prkotina stacilo sundat uvnitr nad pedalama ten plast (2 srouby)pak sterace pak ten plast a tam je bila skrinka ktera se jen otevre a pres ni je videt rohoz u ridice staci tam ten kabel jen dat cela operace na 5 minut!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3098 sekund.