Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Octava koaxialy

o Navštíveno 3453x o
o 19.10.2008, 21:37 | Lukin.xxx
Čaute nevíte někdo montážní hlobku v předních dveřích u Octavie 1??nebo vlezlo by tam toto?? [ Link ] diky za info

o 19.10.2008, 21:45 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
vejde
o 19.10.2008, 23:11 | Collin
Jako kral, bez problému :o)
o 20.10.2008, 12:33 | Lukin.xxx
díky moc
o 21.10.2008, 00:35 | prohifi.cz
vejdou v klidu, ale uprimne po zvukove strance bych je tam nedaval

treba tyhle jsou za stejnou cenu, zvukove vsak o kus dal:
[ Link ]
o 21.10.2008, 13:16 | Lukin.xxx
díky za nabídku domluvim se s majitelem a ozvu se
o 21.10.2008, 16:02 | CarMedia.cz
proč chceš dát do dveří koaxiály? není to škoda?
o 21.10.2008, 18:42 | Lukin.xxx
tak to chce majitel co nejlevněji a nejrychleji a co nejjednoduššejí
o 21.10.2008, 20:02 | Collin
Revilo: Ne uplně každý chce mít výšky. Já osobně mám už jen koax a zvykl jsem si. I když musím říct že je to rozdíl.... Samo že k horšímu.
o 25.10.2008, 11:50 | audioves.cz
Ja jsem Kicx ICQ652 neslysel primo v aute ale slysel jsem vcera ve Welsu jejich showcar a zlatej Hertz. Vse chrcelo, cast repraku na jejich showcar byla uz po smrti a jech chrcely.
o 25.10.2008, 15:22 | audioves.cz
sorry za preklepy:
Ja jsem Kicx ICQ652 neslysel primo v aute ale slysel jsem vcera ve Welsu jejich showcar a zlatej Hertz. Vse chrcelo, cast repraku na jejich showcar byla uz po smrti a jen cvakaly.
o 25.10.2008, 21:16 | CarMedia.cz
to audiowes: nechápu jak tohle můžeš napsat.. zpražit můžu jakékoliv reproduktory, ať jsou značek sebezvučnějších..
Jestli měli, nebo neměli něco poškozeného je jen věc, jaký k tomu má ten dotyčný vztah a cit. Nemluvě o tom, že pokud vozíš auta na akce jako předváděčky, tak se kolikrát neubráníš i tomu, že ti prostě někdo vleze do auta a osolí to až nezdravě, aniž by jsi to spozoroval.. To se mě stalo už několikrát, ať už jsem měl předváděčku plnou GZ, nebo Hifonicsu, nebo Autoteku a nebo čehokoliv jiného a než jsem si toho všiml, nebo domluvil s nějakým potencionálním zákazníkem hrálo auto přesně tak, jak teď popisuješ..

Jinak dovol abych ti připomenul testy Hertz DSK.. to opravdu nebyla žádná sláva, konstrukce už vůbec ne, a to je Kicx naprosto někde jinde.. Takže bych se takovýchto poznámek skutečně vyvaroval..
o 25.10.2008, 21:29 | audioves.cz
Takze podle tebe mam tvrdit jak jsou skvely i kdyz ten zvuk byl prisernej? To bohuzel nedelam i kdybych na tom mel velky marze. Samozrejme, ze muzes odpalit cokoliv ale i to co jeste hralo nebo nic dobryho.
o 25.10.2008, 21:32 | CarMedia.cz
zřejmě si mě vůbec nepochopil. takhle jsem to samozřejmě nemyslel..
o 25.10.2008, 21:46 | audioves.cz
Kazdopadne Hertze jsem nekolikrat montoval vim jak hrajou a urcite nejsou zvukove pozadu jak pise Milan. Mozna je ale k zamysleni, ze ja Hertze nedovazim a muze mi bejt jedno co pripadne prodam ale Milan si Kick dovazi a prodat Kick je pro nej vyhodnejsi nez Hertz. At si to myslel jakkoliv nechal bych na kazdym at si udela svuj nazor.
o 26.10.2008, 00:19 | prohifi.cz | Upraveno: 2008-10-26 00:21:09
2 Lukin.xxx: pokud bys mel zajem, muzeme ti poslat oboje zminene reproduktory, muzes je u zakaznika nechat kazde tyden hrat a pak si jedny vyberes, druhe vezmeme za plnou cenu zpet a jeste ti zaplatime postovne

mel bych jedinou podminku - sam sem napises svuj nazor jake jsou dle tveho nazoru lepsi, to mi uplne staci

pokud jde o Hertz rady Dieci, tak uz jejich DSKcka v testu skoncily na poslednim miste s velkym "prehledem", koaxialy jsou na tom zvukove jeste o dost hure... dal to neresim

hodne lidem Kicxy lezi v zaludku, zkratka se hodne dobre prodavaji, dekovne emaily zakazniku nam staci a davaji pocit, ze je to spravna cesta ;-)

a at mas Lukine motivaci, pridame ti k tem reproduktorum zdarma 4x desku Vibraflexu 25 v cene 1580 Kc, at jsou poradne podminky

co ty na to? :-)
o 26.10.2008, 00:32 | CarMedia.cz
Každý si teď udělá názor jen takový, že prostě víš, že Milan to dováží a ty to prostě nedostaněš do svého sortimentu.. :-) Možná sis měl toto fakt odpustit..

Jinak Kicx se prodává hodně dobře a upřímně mě ještě nikdo nenapsal to, co jsi tady napsal ty, aniž by jsi s nimi měl jakékoliv zkušeností..

Co se týká Hertz, tak jsem se o nich zmínil jen kvůli tomu, jak na tom jsou po zvukové stránce doopravdy.. To co říká Milan mě je upřímně jedno.. testy hovoří jednoznačně, a moje zkušenosti z montáží také.. A jestli mě tu chceš napsat, že DSK jsou výborný, tak se spolu nemáme opravdu o čem bavit..
o 26.10.2008, 00:45 | audioves.cz
Nerikam, ze DSk jsou vyborny mam na ne svuj nazor ale bavime se o DCX za 990Kc. Ono posuzovat velky rozdily v teto cenove hladine mi prijde blbost. Ja jsem se ani nikdy nesnazil Kick dostat do sortimentu a kdyz je budu chtit tak si je sezenu.Nevim jak moc dobre se Kick prodava a je mi to celkem jedno. Jestli si to lidi chvali, tak jim to neberu ale proste mam na to svuj nazor.

Pises, ze Hertz jsou na tom po zvukove strance "jinak". Prijde mi to dost odvazny tvrzeni klavne co se tyce vyssich rad.
o 28.10.2008, 13:17 | Lukin.xxx
Milane jo super nabidka ale myslím si řeknu to tak, to jsou levné repro a jdou do obyč octavky na obyč radijko tak si myslím že ten rozdíl v tom zvuku nebude nějaky zasdní abych pravdu řek mam slyšel jsem ty hertzy montovali jsme je do traktoru a zvukově nebyly zle
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3968 sekund.