Navštíveno 3486x

Ahoj všichni.Hledám pro známého rádio od Sony.Mělo by to podporovat dálkové ovládání.Jde o ten typ ovládání kuželového tvaru co se montuje pod volant,pokud se to ještě vyrábí a zda to nové modely ještě podporují.Má mít čelní USB a zelené podsvícení.Líbí se tohle
[ Link ] nepodařilo se mi zjistit,zda podporuje tu dálku.Díky za pomoc:-)

21.10.2008, 23:15 |
koren UTFG!
fakt prace na 20 sekund. ANO, umi, dalka se jmenuje rm-x4s, ve standartni dodavce by melo bejt i kartovy irda DO (pozadovany joystick ne)
btw nechapu mentalitu lidi ktery zapleveluji fora dotazy jejich samostatne vyreseni zabere max 1 minutu. pokud bych nebyl takovej kamarad s googlem tak napisu mail prodejci...
a od teto chvile na podobne dotazy zasadne neodpovidam:-D
PS. mas tam blbe link
2 koren:Já jsem sem přišel slušně s prosbou.Nevím ani označení.Kontaktoval jsem prodejce,ale témeř za týden se nikdo neozval.Říká se,že za zeptání nic nedám,ale tady asi ano....Dostanu nálepku blbce.....

22.10.2008, 12:28 |
koren vsak ja jsem taky slusne odpovedel;-)
a za blbce tady nikdo nikoho nema - jde o to, ze naprosta vetsina lidi, kteri maji skutecne co rict, jsou neustalym opakovanim trivialnich a jednech a tech samych otazek natolik znechuceni, ze uz sem snad ani nelezou. a to je sakra skoda:-(

22.10.2008, 17:32 |
Ravo Ahoj,
já konkrétně jsem celkem dlouho využíval autorádio SONY XPlod kvůli té joystickové dálce, pak jsem změnil auto a začal požívat tu kartovou IrDA, protože joystick tam nešel dát - ergonometrie ovládání stála zaprd. A zjistil jsem, že je to v pohodě i bez toho joysticku...a taky jsem zjistil, že SONY mi nevyhovuje hudebně...
Takže doporučuji myšlenku SONY zavrhnout a vzít něco kvalitnějšího.