Navštíveno 4319x

22.10.2008, 02:41 |
buri | Upraveno: 2008-10-22 02:42:37
Ahojte všichni, chtěl bych vás poprosit o radu, jak kvalitně ozvučit mého Golfíka. Do základu mám rádio Pioneer 4x50W, a zesilovač Magnat Solid 1200.4
[ Link ] Chtěl bych koupit nějaký basák např. se mi líbí
[ Link ] a asi něco dozadu.
V autě jsou zatim jen origo repráčky vepředu, ale nic moc a já bych chtěl, aby to pořádně "tucalo".
Předem děkuju za každou radu ;-)
ahoj. napis kdyztak mail nebo na icq nebo mobil.. mam par fotek co delal znamy golfa :)
jo fotky mám taky jak jsem dělal golfa.......v současné době mám taky IV variant.. ;-)
dal bch pořádné repro na předek.. Například Morel Tempo 6 je v těchto dveřích jak ryba ve vodě..
[ Link ] Samozřejmě kloudně vybudit, například MBQ DSC 4125 a dva kanály potom vužít případně na SW..
No a SW až potom, co uslyšíš tempa.. :-)
Každopádně si myslím, že budeš hoodně mile překvapen, až uslyšíš tempa..

23.10.2008, 03:19 |
buri Pokud budete mit fotecky, tak mi je poslete prosim na p.bursik@seznam.cz Budu moc rad ;-)
Mel jsem v golfu 4 variant pouze:
predni dvere komplet vytlumene a v nich zadelane kompa hifo atlas a v kufru 12" sub DLS a bohate to stacilo...
Hlavne nedavej repro do zadnich dverich,jsou tom na ho... !I do kombi staci pouze jeden 12" sub a budes spokojen....

23.10.2008, 18:47 |
Northh | Upraveno: 2008-10-23 18:48:21
A jak tady uz padlo,tak kdyz dvere "trosku" vytlumis,tak uvidis co ty kompa dokazou,taky jsem cumel jak ty hifa radne basuji :)))

24.10.2008, 01:36 |
buri Asi to tak udělám, jenom mě připadlo, že když vzadu nebude kromě subu nic, tak že to nebude ono. Já měl doteď v každým autě plato a tam to bylo jednoduchý, ale s roletkou v kombíku jsem si nevěděl rady ;-)
A myslíte, že tenhle woofer
[ Link ] bude v poho, nebo mám radši pořídit něco jinýho v podobné cenové relaci. Líbí se mi to modrý podsvícení ;-D
Buri: myslim ze podsviceni ti na kvalite zvuku moc neprida.. jinak bych se vubec nebal napr Sonica 12" treba tu:
[ Link ]
buri: bejt tebou jdu do toho co navrhuje Revilohifi.cz, měl jsem tu čest ty repro slyšet v pár autech a dokud jsem neslyšel tak jsem nevěřil ;) výborné repro :)

24.10.2008, 18:43 |
buri Na ty Morely slyším jen samou chválu, takže v konkurzu vyhrály. Jen ten subwoofer ještě nevím. Potřebuju nějakej už v bedně, protože nejsem moc zdatnej truhlář, a už vůbec nerozumím věcem, jako je velikost a tvar bedny, bassreflex a bandpass atd. Chtěl bych, aby to víc bouchalo než hučelo ;-)
buri, ozvi se mě na ICQ 306011919, když tak se domluvíme.. Ke zvolení zprávné ozvučnice atd. je potřeba více iforamcí..