Navštíveno 4958x

dobrej den,chci se zeptat zda je možný zapojit na tento zesilovač SONY XM440EX compa power bas do aktivu..četl jsem někde že je to lepši jak přes vyhybku...dik za každou radu..

jde o presnejsi lazeni jednotlivychkanalu, mas vetsi variabilitu jak hlkasitosti tak ruzneho orezani atp... tot ve zkratce vyhody lajckou reci... jiste rad prispecha nejaky pravy znalec veci a vysvetli i v odbornejsich terminech... dalsi vyhodu vidim v hnani kazdeho reproduktoru vlastnim kanalem na zesilovaci... proste dostava kazdej to svy ;-)
nicmene budto potrebujes radio ktere umi orezat jednotliva pasma, nebo zesik ktery to zvlada (tenhle konkretni neznam) a nebo aktivni vyhybku, ktera se vklada mezi radio a zesilovac...
no pak je taky varianta, ze takovym zasikem zkurvis totalne cely zvuk, v nekterych pripadech je pasiv vyhybka lepsi nez aktiv pokus... jinak jak rika LJ, bud to chce poradny radio kde si nastavis vyhybky pro jednotliva repra, nebo zesik s full vyhybkou na kazdej kanal, coz teda taky nevim jestli tenhle ma...
tak jsem z toho trochu jelen....jinak mám tohle radio sony CDX GT700D
[ Link ]

30.10.2008, 22:16 |
Olda Hele takovejch je víc :) taky jsem z toho jelen a na aktiv se chystám, ale v širokém okolí to nikdo neumí a samotnému se mi do toho nechce.. vše potřebné mám, jen né člověka kterej by to realizoval :)
olda: nebat se, zapojit a testovat a ladit a testvat a ladit
osobne si ale myslim, ze na tvoji sestave je aktiv uplne zbytecnej. To ma smysl v jinejch tridach.