Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada s HERTZ

o Navštíveno 4054x o
o 22.10.2008, 15:27 | STITCH
Hezké odpoledne přeju! :)
Zima na krku a budu řešit hudbu v mém autí pro radost a jsem na vážkách čím to osadit!? :(
Jedná se o BMW E30 kupé.

Repra mám zatím v plánu komponentní HERTZ-už jsem je měl v několika autech a MAX spokojenost!
[ Link ]

Ale budou tam dané asi jen dvoupásma!
A budou 2páry ve předu a v zadu taky dvě sady,takže 8ks středobas a 4-8ks výšek-jen výšky budou prohozeny za vyšší modely.
Další možnost jsou ještě tyhle,ale ty by byly jen 1a1 pár : [ Link ]

A krmilo by se to tímhle zesem-nebo zesama,ale právě u toho jsem na vážkách jak moc dobré jsou zesilovače od Fa HETRZ???
[ Link ]

Má s nima někdo nějakou zkušenost-já žádnou?
Líbylo by se mi to mít sladěno do jedné značky.
Ale pokud budou reference nic moc půjdu pro zesy jinam.
Díky za názory a popřípadě jiné nápady! :)

o 22.10.2008, 15:43 | autohifistamajk
ahoj tak muzu ric ze znacka hertz je super
mam osobne
v predu hertz mile16
v zadu hsk 130
a v kufru se na me smejou 2 krasny subwoofery hertz hx250.a hraje krasne,urcite chybu neudelas,lepsi nez magnat a podobne to ma kazdej.cau michal
o 22.10.2008, 15:49 | STITCH
JJ díky! Jak jsem napsal HSK čka už jsem měl několikrát a opravdu nezklamaly jak zvukově,tak výkonově! :)
Ale hlavní otázka je jestli zvolit i zesilovaž od Hertzu?
o 22.10.2008, 19:52 | autohifistamajk
ja osobne bych volyl audisona rada LRXje dost slusna 4kanal dava na kanal sice jen 75w rms ale na vsichni vime ze na vykonu az zas tak nevadi pac zalezi jak ten zesik chodi,a nozu potvrdit ze hertze ve spojeni s audisonem je zvuk skutecna lahudka.nemas zac,hlavne znacku nikdy nevimenim zustanu u hertze a audisonu.
o 22.10.2008, 19:53 | DaveX
Můžu se zeptat, nač 8 středobasů? Co třeba nějaký SW??
o 22.10.2008, 19:54 | autohifistamajk
jo zesik od hertzu muzes ta vissi trida ted nevym oznaceni je schodna s audisonem LRX,tez chybu neudelas je to na tobe.
o 22.10.2008, 21:08 | autohifistamajk
daveX
precti si to poradne nez se zacnes na neco ptat
o 22.10.2008, 21:10 | autohifistamajk
davex
sooryy
o 22.10.2008, 21:27 | DaveX
autohifistamajk: já umím číst dobře, ale s tvým psaním to vypadá bledě
o 23.10.2008, 01:44 | STITCH
autohifistamajk : o tom audisonu jsem taky přemýšlel-varianta B :)
Jen ten HERTZ je levnější a zase je to něco novýho a když dělají fajné repra,tak i ty zesy by nemusely byt špatné!?
DaveX: neboj na to jsem nezapoměl,ale v tom mám už skoro jasno- se mi doma válí uplně nový DUAL od Crunchu-který jsem sehnal skoro zadara
[ Link ]

-ten by byl prozatím než vymyslím něco jiného,protože mám v autě tu plechovou stěnu mezi kufrem jak to u BMW bývá,takže do ní bych později umístil min dva wofery a pořešil ozvučnici,ale na prvním místě chci řešit ty repra-a proč 8ks?
No mýval jsem 4ks a není to zlé,ale 8ks je lepčí! :D
A když ty HERTZE pořádně nakrmíš,tak pomalu nepotřebuješ SW. :)
o 23.10.2008, 08:07 | Martyn
Cim vic prouzku ti vic adidas?:) Nesmysl, imho 1 par radne nakrmene HSK v dobre udelanych dverich bohate postaci.. 8ks stredobas a 8x vyska nebude ta spravna cesta:o)
o 23.10.2008, 09:42 | STITCH
Mno i když trošku upustím,tak dopředu stejně půjdou do každých dveří jeden pár a do zadu třeba jen jeden. :)
Ale co ten ZESILOVAČ HERTZ? :)
Má s ním někdo nějakou zkušenost???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.