Navštíveno 3485x

25.10.2008, 14:21 |
bobeš Zdravim nejspíš sem si spálil hifonicse měl sem ho v autě pár dní bylo to v pohodě ale když sem startoval auto a nevipnul si přitom rádio ( dal sem pauzu )tak sw kopnul a zakouřilo se ze zesu a konec nevíte proč se to stalo a kde by dal opravit co by to tak mohlo stát díky moc.

25.10.2008, 14:45 |
MaxxT napis nam na email a uvidime co s tim je.. pripadne se domluvime na oprave..
pavel@hifonics.cz

25.10.2008, 18:23 |
bobeš psal sem na email
no zdřejmě jsi ho vyskratoval tím jak basák kopl je dost možné že bude i on posmrti málo štávy a špatny impuls přes signály do zesu s něj do SW a šlehlo ti to nazpět co už zesík nezvládnul ten šok tak seskratoval
asi spatna konstalace hvezd, ja dneska spalil woofer takze uz mam podposteli dve mrtvolky...
nechtěj abych to nafotil a dal jsem já :-) co mám doma KO
Aligátor: Tak něco sem dát mužeš. Pár kousku to bude co!? :))
ali> tak je jasny ze u tebe nejak umrtnost bude :-D ale ze je to u me uz druhej basak behem sezony kde se nikde neprevadim a hraju jen pro sebe to uz neco znaci ;] resp znaci to ze mam blbou bednu a ze musim zvetsit ozvucnice ;)
Ok tak něco málo :-)

a myslím že stačí zapečené cívky tady dávat nebudu bo to na fotcenikdo nepozná :-) ale je jich za tuto sezonu min. cca 10

Takové škody, to je hrozné...

25.10.2008, 21:23 |
petis Michal SMSka:-) máš si koupit woofer na kterej de dokoupit Recone kit:-)
Jo jinak taky jsem za sezonu dělal už 3 recony:-)
Sorry za OT:-)
petis> tak to na ty moje fakt neni ;) ja sem zvedavej jestli mi je nekdo premota ;)
jen bych vas chtel ujistit, ze to neni hvezdama. Za 9 let, co se v tom stouram mi neodeslo nikdy nic. Je to jen o tom, jestli to delate kvuli poslechu a nebo kvuli tomu, abyste se predvadeli...
Scream já to dělám kvůli tomu že mne to baví a tady máš vysvětlení úmrtnosti mojí aparatury :-)
[ Link ]
jojo, to chapu, je to jedna z veci, kvuli kterejm sem se na to na cas uplne vy..... A do dneska to nepochopim, co na tom ty lidi baví a k cemu je to hlavne dobry, ale kazdej ma neco...

26.10.2008, 09:53 |
clown petis ... ono je to jedno .. esesak ma totiz za cenu reconu novej woofer, takze bych to nehrotil :o)))

26.10.2008, 10:11 |
petis Clown: to pak jo:-)

26.10.2008, 10:14 |
clown a ono delat DRN DRRRN na SQ subech neni taky zdravej napad :o))

26.10.2008, 10:20 |
petis to asi ne:-)), Ale aspon ví co vydrží:-)

28.10.2008, 13:46 |
Kesam Aligator :D pěkně si to jedeš .-)