Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kabel pro vstup signálu

o Navštíveno 3188x o
o 27.10.2008, 10:51 | Kamart
Zdravím, mám takový problém, potřeboval bych udělat kabel na vstup signálu do rádia...abych mohl přehrávat hudbu z mp3 v autě. Ale na elektro jsem lamka, mám 2 jacky 3.5mm ze sluchátek a chtěl bych vědět jak mám spojit barvy aby to fungovalo a nedej bože něco nezničilo. je tam zeleny, červený a pak klasicky medeny. Dik moc

o 27.10.2008, 16:47 | djwiktor
Takze, staci ti na to spajkovacka. Kedze predpokladam,ze mas dva rovnake sluchatkove kable, tak by si mal mat na oboch kabloch rovnake farby.. a je to jednoduche.. Zeleny kablik jedneho spoj so zelenym druheho. Takisto spoj cerveny kablik jedneho s cervenym druheho... A tie ostatne medenne zapoj spolu vsetky dokopy... a nezabudni si jednotlive veci od seba odizolovat.. Snad ti to pomohlo.. ale radim aby si si to kupil v dakom elektre alebo hypermarkete( stoji to par korun a usetris si namahu)
o 27.10.2008, 17:50 | Kamart
no právě že jsem barvy spojil a nejede to..asi to raděj koupim...dik
o 28.10.2008, 08:01 | cinto
skus to podla tochto ale ked si netrufač tak si to kup radšej

foto k příspěvku  od cinto

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3397 sekund.