Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > R: Nevejde se Alpina rádio :(

o Navštíveno 4391x o
o 27.10.2008, 20:02 | MiBa
Prosím pěkně setkal se někdo s tím že nenacpal rádio do origo kastlíku? Koupil jsem nový auto, dřív felda, teď Civic 5D anglán. Mám Alpinu CDA-9857 a má nějaký filtry bo co to je všechno v tech plechovejch krabičkách a nemůžu ho tam zaboha dostat. Ty krabičky víc na foto.

foto k příspěvku  od MiBa

o 27.10.2008, 20:26 | buddha
Tak asi budeš řezat no :)
spíš vyfot šupli,jak je to s místem okolo.
Všechno jde :)
o 27.10.2008, 20:31 | mourl
taky mám anglána :( docela jsem se pral s obyč alpinou...poradím ti....sundej si kaslík u spolujezdce..odtamtud se dá šáhnout ze zadu k šachtě..a tam tudy nějak prostrkat ty krabičky.Při nejhorším budeš muset trošku ty kabely od krabiček prodloužit :(
o 27.10.2008, 20:37 | michal_smsmsm (A)
za radio se ty kabely nevejdou to je jasny, musis je natlacit pod radio, do stredoveho tunelu...
o 27.10.2008, 20:39 | soda
v ty plechovy krabicce je myslim menic napeti.mam pocit, ze se dava u lepsich modelu mimo radio kvuli ruseni. budes holt muset rozmontovat pul palubky kolem radia a podivat se, co by se dalo okolo supliku poupravit aby ti to tam vsechno vlezlo
o 27.10.2008, 20:47 | mourl
Já bych spíše ty kabely prodloužil, neměl by to být problém.Krabičky bych přivázal ke kabelům co jsou za skříňkou spolujezdce..a pak jenom dal rádio zacvaknul konektory a pomohl jsi od té přihrádky.
Ono tam fakt není moc místa okolo.Je tam rozvod vzduchu od topení.
o 27.10.2008, 21:16 | Pepíno_Honda
v Civicu 6G - "neanglán" - musel jsem si sundat spodní část středového tunelu a pomaličku to nastrkat směrem dolů, včetně 2 párů RCA :-)
mám A9835R ale vyfocený to bohužel nemám :-(
jen teda vím, že pokud chce člověk rozebrat část středového tunelu u anglána, tak se prý hodně často odvrtávají šroubky, co jdou do karoserie

foto k příspěvku  od Pepíno_Honda

o 28.10.2008, 17:29 | MiBa
To jste mě tedy moc nepotěšili, nechtěl jsem nic rozkuchávat taky aby jo 4 dny auto doma :). Zkusím ten kastlík. Díky moc.
o 28.10.2008, 17:30 | MiBa
Ale je jasný že jinak vyřešit to nejde, právě jsem nevěděl co ty krabičky potvory vůbec jsou.
o 28.10.2008, 17:59 | mourl
ten kaslík jde dolu moc pěkně..stačí ti dva šroubky :-) buď křížový šroubovák ale to ti nedoporučuju.Nejlepší je 8 oříšek na malé gole třeba.Rovnou si můžeš aspoň při tom vyměnit pylovej filtr a vyvětrat listí od motoru ventilátoru :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 2.5517 sekund.