Navštíveno 3845x

takze som sa uz rozhohol pre hertz samozrejme dotazi ak dake su sem snimi .. ale dotaz ma este upresnit ktory s tycho
Hertz HX 300
Hertz HX 300 D
Hertz HX 300.4
Hertz HX 300 D.4
ktory znich? rozdiel som videl akurat tak v citlivosti aky je rozdiel medzi nimi ?
a aky zosilovac teda vhodny knemu dik
V prvom rade by bolo dobre vediet aky zosik bude tvoj woofer pohanat. Rozdiel je v tom ze HX 300 a 300 D su stare modely, HX 300.4 a 300 D.4 su nove modely. Okrem toho tie s oznacenim D su 2cievkove verzie, cize ich vysledna impedancia moze byt 2 alebo 8 ohmov, kym tie jednociekove maju impedanciu 4ohmy...
otřebuješ basák na "bordel" nebo se ti Hertz líbí?:-)
smashing > Já mam pocit, že ty nevíš co chceš.
tak veru nevei m ci hertz alebo to DLS len za posledne obdobie ma dost ludi presvecilo na DLS tak preto toto co som sem dal poslsedne :)
Souhlasím s partym :)) Ty jsi tu už založil asi 3-4témata a stále nevíš... Ale já tě chápu ;-)

28.10.2008, 17:32 |
smashing | Upraveno: 2008-10-28 17:33:51
no to hej tak ale tento tyzden uz chem objednat :) a ked uz investujem tak nech poriadne nech to nelutujem radsej sa mesiac budem snazit pozistovat a potom kupit ako kupit a nevediet co :)
ale som sa uz na 90 percent rozhodol na Ten woofer DLS len ten zosik som neni isty este aky tam dat docel a sa mi paci ten hifonic ..
tak prosim nazory
Z uvedených zesíku bych vzal Hifonics pak MBQ,SL.

28.10.2008, 17:47 |
smashing | Upraveno: 2008-10-28 17:48:54
jedine co ma ozaj nanom odracza od toho hifonic ze sa uz vraj nevyraba tato rada ...
a este daky nazor na to ci je to teda dobra kupa teda ci budem spokojny a ta kabelaz moze byt ktomu
U té kabeláže ještě chybí dvojlinka na propojení sw a zesu.
ok a teda druhe vyjadrenie k znacke vyberu kvalite toho
kupene ... zosik DLS A6 a woofer tento
[ Link ]