Navštíveno 4464x

Zdrávím všechny co o to stojí. Mám problém. Umřel mi v Jeepu grand cherokee jeden výškáč. Byly tam TONSIL GDWK 6,5/10 na 4 ohm. Ale v dnešní době se již 4ohm nevyrábí, dělají jen 8, ani na skladě je nikdo nemá. Mohli byste mi poradit nějakou adekvátní náhradu těchto výšek? osmiohmy se mi tam cpát nechtějí.
Díky moc
hm, dík, dobrá rada. V tom autě hráli dobře, nijak výrazně, ale byli perfektně sladěný se zbytkem.
a co jsi čekal za odpověď? Všechno co tam dáš bude lepší než předtím.
mno hlavne bych koupil oba dva, a envim teda podle me vyskac 4ohmy je kazdej druhej, mozna kazdej prvni, 8ohm tak leda v home hifi v aute sem videl zatim jen 4ohmy...
jinak souhlkasim ze bych koupil cokoli, jakoukoli aspon trochu rozumnou znacku... nebo jestli nekdo neprodava seriove vyskace z nejakeho vozu...
už jsem mu radil jednou. Není schopnej si poradit.
j ama mpocot ze mu kdysi nekdo neco radil... ael tam mel neco s tou impedanci mam pocit nebo ja nevim co ;)

31.10.2008, 19:20 |
audioves.cz | Upraveno: 2008-10-31 19:29:55
Zalezi kolik chces investovat, chybu neudelas s:
Carpower DT-284
[ Link ] SinusLive NEO 25 S
[ Link ] obe jsou 4ohmove.
to Crashpc nevím o tom, že už bych se po výškách sháněl, asi si mě pleteš, asi URČITĚ. Jen jsem se kdysi ptal, KDE bych mohl ty TONSILY sehnat, nikdo nevěděl a nakonec jsem zjistil, že už se 4ohm nevyrábí a firma tonsil má už jen v nabídce 8ohm.
Tak proto se teď sháním po náhradě.
Nejsem až takový debil, snad :)
Čekal jsem, že mi poradíte jaké koupit (protože máte zkušenosti s autohifi), nevyznám se v tom. Kdyby jo, neotravuju.
audioves.cz - díky
pokud tam řešíš výšky ke stávající sestavě, tak je naprosto jedno, co to bude, protože to žádnej zázrak není a vše bude hrát líp, než co jsi tam měl doteď. Pokud by si řešil výměnu komplet repro a rádia, popř šel ještě dál, tak už má cenu radit konkrétní značky, který v dané ceně budou hrát nejlíp, ale tady opravdu není třeba a stačí šáhnout po nějakejch základních od známé značky - viz nabídka nahoře.
a o Tonsil jsem nikdy neslyšel, tak budou dělat asi spíš homehifi ne?
Pokud se nepletu tak tam máš tohle, ne??to je do auta uplně na hovno,páč je to serie home hifi a ještě ktomu Tonsil...Volil bych ty Monacory mam je v componentní sadě a hrajou moc pěkně...

tady ještě nějaké info o tom co tady sháníš..

A tady máš něco k tim Monacorům (jinak je to Car Power DT-284)

jj Kynclík, máš úplně pravdu. Myslel jsem, že tam jsou oreginál. Tak teda asi objednám ty Monacory. Vypadaji, že by tam měly bez větších problémů pasovat. No a co se zvukového projevu týká, věřím že budou hrát úplně jinak než to, co tam bylo. Jak jsem už psal-nerozumím tomu, raději se zeptám. Jestli to někomu vadilo a bral to jako otravování, tak sorry!!!
Ostatním dík za rady.