Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pioneer-problém s otvíránim panelu

o Navštíveno 3246x o
o 31.10.2008, 11:36 | Mr.pitr
Ahoj,mam pio DEH-P8400MP a při zapnutí radia tj. kličkem se rádio otevře jen do pulky.Zhasne a zavře se.Tak to děla někdy jednou a někdy se neotevře vubec.Ale když ho vypnu,opět kličkem tak se otevře aby se mohl panel odejmout.Nevíte v čem je problém,předem diky za všechny rady.

foto k příspěvku  od Mr.pitr

o 01.11.2008, 11:24 | Směty
Měl jsem ten samý problém, byl na tatrance ošoupaný ten plošňák s kontakty pro převod na rádio. Doufám že jsem tě spíš nezmátl, ono se to blbě vysvětluje. Vyřešil mi to kamarád, udělal to přes reklamaci. zkus se podívat na ty kontakty jestli nejsou ošoupané pokud ne tak bude problém někde v elektronice. To bude pak už na servis. :o(
o 01.11.2008, 11:54 | Mr.pitr
Diky moc,ja si to myslel.Plošky na rádiu jsou dost odřené.Už to není žádný mladík :-) Zkusim to opravit a uvidím.Je mě líto ho dávat pryč,ale pro mě má skvělé parametry a je vzhledově hezky.Tak se mě nechce dávat pryč.Vyzkouším a uvidim,diky za radu ;-)
o 02.11.2008, 23:24 | Směty
Není zač, mám to samé v autě, putuje se mnou už minimálně čtvrtým možná i pátým rokem. Jak říkáš stařenka, ale dobrý rádio.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3038 sekund.