Navštíveno 3261x

Čusek, předběžně se připravuju na pořízení nového rádijka a tak potřebuju radu. Poslouchám převážně metal/rock. Momentální sestava: Morel Tempo6, Xetec Gravity 5g900, vzadu Radical Audio RA 10W v uzavřence. A jelikož je rádio asi nejslabším článkem řetězce (Pioneer DEH 4800MP), tak bych ho chtěl vyměnit. Jenže co pisatel, to názor, takže z toho nejsem moc chytrý. Protože bych chtěl do budoucna zkusit aktiv, tak bych už rádio směřoval asi tímto směrem. Takže, co doporučíte?

31.10.2008, 18:35 |
Sodom Rady a porady nechám na jiných,ale chtěl sem se zeptat,jak ti hraje metal na morelech?
Ja bych se rozhodoval mezi Alpine CDA-9887R a Pioneer DEH-P88RS-II. Ten Pioneer ma peknej zvuk ale ovladani nic moc. Osobne mam radsi Alpine ale to uz je vec nazoru.

31.10.2008, 18:57 |
Cenda | Upraveno: 2008-10-31 18:59:24
ja bych v tomhle pripade do te Alpiny nechodil, me na 5g a Elaty tehdejsi jednotka (7969, PXA) moc charakterem nesedela. To Pio se mi zda nejrozumnejsi.
Když Alpine, tak bych šel do 9886 a k tomu pxa-h100. Výsledný efekt oproti 9887 je stejný a vyjde tě to levněji.. :-)
Vím, že to zaunívají názory, že alpinky "neumí" metal zahrát, nicméně je to zatím můj kandidát číslo jedna. Ale klidně dám na radu borců, co už mají něco naposloucháno, takže se vůbec nestraním Clarionu, Kenwoodu...Alpinka mě přitahuje nejvíc asi možností zprocesorovat přednes...
Apropo, jaký je rozdíl mezi "holou" 9887 a 9886 s pxa-h100, tím myslím to, jak někdo psal "ale k 9887 potřebuješ ještě toato, aby to bylo ono..." atd. Díky
2 Sodom - něco málo jsem napsal zde:
[ Link ] Jde ovšem pouze o subjektivní názor, protože prakticky můžu poslech srovnávat pouze s ALLovou sestavou (a ta je kavitativně bohužel někde jinde). Víc jsem toho doposud neslyšel, nebo aspoň neslyšel tak, aby to za něco stálo :-(