Navštíveno 7812x

02.11.2008, 12:04 |
frantobmw | Upraveno: 2008-11-02 12:05:32
Už dva týžden laborujem s odrušením svojej zostavy ale po prečítaní príspevkov v tejto teme a po vyskušaní všetkych možností mi rušenie stale ide na nervy. Ide o puknutie v reproduktoroch pri zapnutí vypnutí alebo priprekročení na dalsi track. Zaujímave je ze ked som mal pasiv na A3 ke mi to robilo vo vsetkych reprakoch, ked som nahodil Genesis na vysky a A3 na stredobasy v aktive to zacalo robit len v stredobasoch a ked som nahodil Genesis na vsetky reproduktory cez vyhybku to puknutie zmyzlo uplne. Vyskusal som uz vsetko mozne rca von, ukostrenie na jednej poly, signal z mp3 prehravaca, ukostrenie sasi CD prehravaca ku karoserii, natiahol som plus minus z baterky... nic ine ma uz nenapadáva, vy ste nemali nejaký podobný prípad? Za všetky nazory som zvedavy a vopred dakujem.
tak to uz je brutal:-/........up
zkus zapojit samotné rádio přes kapacitor, potom bych zkusil dát ještě jiné rádio(to byl můj případ, taky jsem vyzkoušel všechno a nic, pak se zjistilo, že to dělá odrušovač v rádio, ikdyž jsem dal do napájecí cesty odrušovač, tak nic, rádio si dělalo co chtělo) a potom poslední věc, nechat prohlídnout zesilovače

03.11.2008, 07:09 |
mendo vylucovacim sposobom si nato prisiel, daj kuknut zosik. Ked to nerobi na inom zose tak len tam musi byt chyba
Ahoj,
je to nějak ovlivněno nastartovaným motorem?Zda-li to pres aktivni vyhybku nedelalo-muze byt problem v nekterem RCA,coz je mozne,ale stejne tak mozne,ze je to nejaka smycka uplne jinde..Zajimave,ze by to ukazovalo na A3..
Kdyz jsem s tím naposled laboroval ja-nekolik dní-ukázalo se,že problém byl v zesilovači,který byl pouze na sub a samozřejmně,že to lezlo do všech kanálů..:(
Takze jako mendo-zkoušet...
No radio to urcite nebude kedze mi to robilo aj s Nakamichim a aj teraz s HXD2. Vyskusal som napojit A6 ku a tu puknutie pocujem aj v subwoofery aj v stredobase z A3 ky, mozno by boli obydve zosiky zle? Startovanie to este vyskusam...

03.11.2008, 20:48 |
DaveX Mně lupalo repro vždy při vypnutí rádia. Milan mi poradil, že mám nejdřív vypnout REMOTE a pak rádio. Ukázalo se že tam je chyba, tak jsem si dal vypínač na REM kabel co jde k rádiu, cvaknu než vypnu rádio a je klid.