Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Co to je za konektor? - Anténa Citroen Berlingo

o Navštíveno 7952x o
o 03.11.2008, 17:11 | Ravo
Ahoj,
prosím o radu co to je za ten bílý konektor.

Tento konektor se vyskytuje v novém Citroenu Berlingo, nepochopitelně to Citroen nedělá ani v DIN ani ISO.

Potřebuju tu anténu něják spojit s tím druhým konektorem (černým), ten černý patří k rádiu Alpine CDE-9882Ri (běžný ISO).

Kdyby měl kdokoliv jakékoliv zkusšenosti s novým Berlingem, budu vděčný za jakoukoliv radu, sám taky můžu poradit co budu vědět, strávil jsem instalací celý víkend (a stejně jsem neprošel průchodkou do motoru :-(((

DÍKY VŠEM...

foto k příspěvku  od Ravo

o 03.11.2008, 19:04 | wattman
Me to pripomina klasickou fakru na koaxu..:-)
Redukce vypada asi takto.
Jinak Francouzy Forever..:-))

foto k příspěvku  od wattman

o 05.11.2008, 09:55 | Ravo
Co to je Fakra?

A jinak jsem neměl s Francouzama zatím žádnou zkušenost, a musím říct, že je to DĚSNÝÝÝÝ.

Prodejce říkal, ze prý tam je nachystaný ISO konektor...chcháááá. Něco jako variace na ISO tam je, ale úplně jiná a nejde tam nic zapojit. A o anténě ani nemluvím...

Pls HELP, tu anténu nejsem schopen odrbat, jinak ostatní kabeláž jsem si udělal komplet svoji a je klid.
o 05.11.2008, 10:59 | tappaja
No a neprodava nekdo redukci na ISO? Stualarm [ Link ]
o 05.11.2008, 11:10 | wattman
Odrbat?-uplne jednoduse-ucvakni tu Fakru-ten divnej konektor..:-)-a naletuj tam klasicky ISO nebo DIN pro vstup do rádia..
Ale mám tu právě nějaký ty Fakry s kouskem kabelu-tak zda chceš-hodím ti to do obálky a uděláš si redukci sam.
o 06.11.2008, 10:04 | DemonBob
jo jo jak píše wattman ustřihnout a naletovat koncovku DIN
o 06.11.2008, 14:03 | audioves.cz
Je to dnes u novych aut naprosto bezna koncovka anteny. Jsou na vse redukce. Predpokladam, ze tam nemas ISO konektor ale MOST konektor, takze potrebujes redukci na ISO a pak tu anteni prechodku. Vse jen nacvknes a nemusi nic strihat a naletovavat.
o 06.11.2008, 14:41 | wattman
V poště máš tu redukci..
o 06.11.2008, 15:21 | Ravo
To wattman:

DÍKY MOC
o 10.11.2008, 21:43 | Ravo
Takže výsledný result:

Nový Citoren Berlingo (osobní varianta MultiSpace) má jako anténu konektor Fakra, je nutné zredukovat na to co potřebujete (JEŠTĚ JEDNOU DÍKY WATTMANE ZA REDUKCI).
Jinak prodejce vám bude tvrdit že ostatní drátky jsou vyvedeny na ISO konektor - NENÍ TO PRAVDA (nebo si francouzi pod ISO představují něco jinýho). Je to hodně podobný, ale ne stejný, piny jsou jakoby o 90° otočeny, celá kostka je jiná.

Jinak vzhledem k velikosti auta je v palubce mraky místa, není problém kamkoliv cokoliv umístnit (vpodstatě). Tapec dveří je jeden velký plast, drží plastovými trny, které spolehlivě minimálně polovinu polámete (originál citroen stojí cca 200kč jeden! naštestí existuje náhrada v ceně cca 8-10kč). Ve dveřích není nic na co přidělat repro, citroen dodává plastové nátrubky, co tam pasují a jsou na 16ky repra. Cena jednoho cca 150kč, myslím že MDF by bylo lepší (a už jsme zase u tlumení...TUS!!! ;-)

Kdyby něco, klidně se ptejte...
o 10.11.2008, 21:47 | audioves.cz
Ten "otoceny" ISO konektor je MOST konektor a ma ho vetsina novych aut.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3267 sekund.