Tak se mi konečně podařilo nacpat vše do auta. Měnil jsem přední repro, původní U-dimension EL6com za Kicx Pro 6020 do aktivu a zesilovač Gelhard GXV369 za Harman Kardon CA470, HU Pioneer DEX-P99R. Ještě přijdou dodělat drobnosti jako výměna plastového držáku na repro za MDF, plastový jsem zatím jen "oblácal" tlumením a vypadá, že drží velice dobře, ale stejně tam přijde MDF a samozřejmě domečky na výškové reproduktory, protože pořád laboruju s nasměrováním a nejsem schopný se pořádně nikam dobrat, potřebuji posunout dál ode mě, ale na to se přijde taky :-). Taky bude nezbytné vytlumit kufr, ale bohužel to nejde všechno najednou:-)
Musím říct, že rozdíl ve zvuku je obrovský!!! Celý se "projasnil" a vše je velice dobře slyšitelné, nic se nedere dopředu a nemusel jsem dělat ani žádné velké úpravy na ekvalizeru. Kicxy hrajou perfektně a takový kick u-dimension rozhodně neměli:-). Konečně jsem poznal něco jako je scéna a její směrování :-) Tímto bych chtěl taky poděkovat všem tady na foru, kteří mi poradili a postupně mě "dokopali" tam kde je hudba teď :-) Velký dík panu Jdoizovy za rady při výběru komponent a všeho okolo a taky za trpělivost :-) Mimochodem palto z MDF, které je na fotkách níže je na prodej, ale raději bych vyměnil, za origo plato bez nějakých děr po repro.