Navštíveno 3859x

Takze pomaly (ale isto) sa zacina zbrojenie na sezonu 2009...

a kua fix... zacina to bejt tuctovka :-D krasavec;-)

03.11.2008, 22:38 |
TROY ;-) čistě nááááááááhodou nemáš jí z polska? :)
V categorii experienced to je uz povinnost :-)...nie priamo zo Slovenska (audio international-vdaka Palovi tu bola za tyzden..)
zase nějaký Formule :-D pěkné krabičky :-)
No tak hlavně aby jsi nebyl v Experienced Unlimited s takovoudle výbavou sám...
Každopádně krásný kousek a pokud někdy příští rok náhodou projedu kolem modrého stanu, tak si rád poslechnu změnu.
Pekná hračka, gratulujem... budem zvedavy na zvuk :)
to Tuner#2 : Na ME neboli velmi velke rozdieli medzi advance a experienced (ODR a F1 tam bola samozrejmost)
-gregi-: Pak ty dvě kategorie přestávají mít smysl, ale tak ono u nás při stávajících pravidlech stačí když objedeš všechny srazy a jsi mistr republiky, takže co vlastně smysl má :-D

04.11.2008, 06:45 |
Augi -gregi- Já teda každopádně závidím :-) Mimochodem, stihl jsi včera poštu? ;-)
Tunere seš krapet jak ohraná deska.Když ti tak ubližujou,tak tam nejezdi nebo nebreč :)
Asi to hraje,ale nelíbí se mi to.Hlavně panel hu mi nepřijde adekvátní ceně.Ale na soutěžení asi moc možností není hej? .)
Gratulacia, konecne mas standart ))))))))))))

04.11.2008, 17:57 |
TROY díky za info
dostal jsem nabídku od distribuce polský :) taky na F1,ale pro mě zbytečnost

04.11.2008, 22:22 |
137 ...gregi tesim sa na test a objektivny vysledok - nech je akykolvek...a samozrejme budem drzat celu sezonu palce...
...troy...support your local dealer... :-)

04.11.2008, 22:27 |
TROY gregi
nevyužitelnej potencionál pro mojí sestavu - začnu na pasivu a rád bych to dotáhl do nějaký obyč aktivu jen na poslech

05.11.2008, 20:08 |
clown pekne pekne ..., tohle do sluzebaku nechci :o))
... tohle už je úchylka ;-)