05.11.2008, 11:02 |
tesyno | Upraveno: 2008-11-05 11:04:49
Zdravím, jelikož sem koupil nové auto tak mě čeka i nová hudba a chtěl bych už natáhnout nějakou lepší kabeláž než jsem měl (měl jsem 10mm2) už mám doma 16mm a 25mm ale uvažuju že bych natahl tu 25mm tu nechal na nějakej 4kanal na kompa a na nejaky to mono natahnout jeste 35mm, nebo myslíte že na kanal stací 16mm a na mono 25mm ??? a jeste uvažuju o nejakých lepších siglálech, jelikož mam nějaký co se dodávají se sadama, nebo myslíte že o stačí? jinak nechci nic extra drahyho ... takže zadna ref. trida jo. Hudba v tom bude: vepredu kicx GFQ6,2 a vzadu ta sama serie ale 13ky (ale ty až časem) zes na ně bude crunch drive V3004, sehnal sem ho za slušný peníze a je to starý železo tak doufam ze bude hrat dobe (neříkám že tam 100% bude napořád ale v blízký budoucnosti jo) no a basák a mono ještě nevim ale uvažuju např. o MB Quart PWH 304 a nějaký mono k němu, něco co ho spolehlive bude mít pod kontrolou (uvažuju třeba o hifonics brutus, ale to bude až časem) každopádně nějak takhle bych tam chtěl být výkonově a chci k tomu nějakou kabeláž, jelikož ta se bude tahat dřív než budu mít woofer a zes a tak, nechci to ělat nadvakrat, je to pakarna. Díky za každý rady;-)
to není spatnej nápad s tim signálovym, nad tim budu hoooodne uvazovat, jinak s tou 50 ta se mi nechtela tahat pac je to hrozne veliky preci jen tahat 2 slabsi by pro me bylo jednodussi, a melo by to vyjít nastejno ne? koneckoncu 25 uz mam ;-)
souhlasim se revilem, natahnes 50qmm a das distribucak a od nej k zesikum slabsi. jinac myslim ze tahat 1x 50qmm (prumer zaokrouhlene 8mm + buzirka)je lepsi jak 2x25qmm (prumer zaokrouhlene 6mm + buzirka), ale je to na tobe co tobe vyhovuje