Navštíveno 3792x

Dobry den,chci si poridit zesilovac pro napajeni subwoferu blaupunkt gtb1200 (250w rms,750 w max) a prednich repro ve fabii.Rozhoduji se mezi 4 kanalem balupunkt gta460 (4x60w,2x180w)
[ Link ] a mac audio mpx 4500 (4x80w,2x240w)
[ Link ] Popripade dvoukanal blaupunkt gta 260
[ Link ] ,pokud staci napajet predni repro z autoradia 4x40W. Dekuji za rady...
já bych v zal spíše to mac audio a nebo
[ Link ] snad to kájovi nebude vadit :-)
mam v nabidce jeste za nizsi ceny dost zesilovacu
viz
[ Link ] a nebo
2kanaly
[ Link ]
[ Link ] ještě 16 měsícu v záruce za 1500kč.
Větší duvěru bych viděk v MA. Měl jsem dva kousky a byli v pohodě, ale byli z řady Z.
dekuji za nabidky,ale radeji bych chtel novy. Musela by to byt opravdu lakava nabidka. Vice by me zajimalo,jestli by stacilo tahnout predni repro original fabie z klasickeho radia 4x40w? a jak tluste kabely je potreba pro zapojeni zesilovace. Uvazuji o koupi sady,kde je sub,zes i kabely....
[ Link ] dekuji za rady a prispevky
base: A nechtěl by jsi zvolit jiné značky? Něco s lepším zvukem?
collin: No me se blaupunkt libi a barevne i designove mi sedi do auta a mam i radio blaupunkt.Chci jen posilit basove pasmo,ja tim autem ani moc nejezdim,max tak 4 tisice rocne a nechci do toho vkladat moc penez,navic uz mi jednou ukradli komplet hudbu i s radiem a poskodili pritom jak auto,tak garaz,takze i proto... Co si myslis o te sade,bude to trosku hrat a posili to to basove pasmo?
No pokud chceš basové pásmo tak to dostaneš lépe od Bull Audio. Mrkni na ten set na netu. Nebo raději:
[ Link ] .
Slyšel jsem jak Blaupunkt tak BA. A vítěz je jasný ;-)
Nebo ještě
[ Link ]
Noprave treba toto mi prave barevne vubec neladi,mam stone metlu,a blaupunkt k tomu sedi nejvic...ja jsem vicemene pro ten sub blaupunkt rozhodnuty,ted spis jestli ho krmit dvoukanalem ,nebo 4 kanalem a predni repro dat taky na zes? casem je mozna taky vymenim,ale ted mam origo. To auto mam sedan,tak jeste zvazuju,jestli nezabudovat sub do vybrani kufru,po boku jsou 2 kapsy... Nema tu s tim nekdo zkusenosti?
Tak ale barevná kombinace přece nehraje!! Pokud by ti vadila třeba vysoká cena tak pochopím, a mužeš mrknou po něčem použitém. Ale aby to ladilo k autu!? :-)) Osobně bych použil 4kanál.
To mas pravdu ze nehraje,ale ja to chci mit i trosku slazene s autem,hned to potom lip vypada:-) A jak rikam,ja moc nejezdim. A chci si v kufru i uchovat dost mista,takze tam nechci nic velkeho a jeste porad zvazuji tu zastavbu do te kapsy v kufru,abych nebyl kufrove omezeny vubec. Pouziju teda 4 kanal a zapojim na nej i predni repro. Jen by me zajimalo zda je lepsi dat zes do kufru vedle sub,a tahnout kabely dopredu na repro, nebo naopak dat ho nekam dopredu,nebo pod sedacky??
jen jaksi nechapu.proc musi byt ten zesik zcela novy,pokud funguje jak ma,jakoze se na nem nema co starim "obehat" ,tak pak nechapu,proc vyhazovat penize za novej...
ale to je tvuj boj...
pavel 528> ja proti staremu nic nemam,ale mam s tim spatnou zkusenost,jednou jsem jeden koupil do favorita a jeli jen 2 kanaly a borec mi rekl ze jsem si je odvaril sam,tak proto... a kolikrat cena noveho neni zase az o tolik vyssi nez stareho...
Nevím no.. Možná tobě se ten zvuk bude líbit ale za sebe říkám ne. Raději Bazar. Pak dej vědět jak jsi spokojen..

09.11.2008, 13:47 |
Pavel 528 | Upraveno: 2008-11-09 13:48:04
base1000 :no to sice chapu,ale zalezi od koho kupujes,prodavam starsi a davam zaruku pul roku a samozrejmne i pozarucni servis...