Navštíveno 10869x

uměl by někdo hodit na kola černou metlu, zajimalo by mě jak by to vapadalo ještě bych chtěl dát dozadu podložky, prahy pudou samozřejmě také do černa a do předu andělský oči.. případně uvažuju dát jiné kola

ušetři prachy za lakování a kup pořádný kola a hlavně neměj takový balóny.
Ty kola se v tmavé ztratí už uplně...
no já bych právě chtěl aby nebyli tak výrazný,když všechno ostatní je černé

02.12.2009, 20:29 |
Skury Tak je stříkni rovnou a je to a nedávej sem pořád kraviny, "jak to bude vypadat, kdyby..." Už máš zadní světla?
tyvoe skury ty si jak d... snažší je se podívat na vt jeslti to bude slušet či ne než když to necham nalakovat a pak se mi to nebude líbít
ty nechceš aby byly tak výrazný? takže jako aby v tý černý ploše tyhle malý kola s balonama zanikly?
jednak bych asi zaved nějakej FAQ pro lidi co žádaj VT, kde by bylo napsáno z jakýho úhlu dávat fotky k úpravě a druhak se obávám, že se vydáváš směrem, kterej nedopadně dobře...
a jedééém :o)))))
ale zase fakt, že tohodle úhlu tu esko ještě nebylo ...
a nechceš VT, jak by to vypadalo bez střechy? :oD

02.12.2009, 21:23 |
Skury Jako Petura. :)
Majky: Radši no comment. Ty chceš, aby to nebylo vidět, tak to chce černou barvu. Ale těmhle kolům a autu nepomůže ani svěcená voda. KOla jsou děsný, malý, gumy velký... Tady nic nevylepšíš.
Ale je fakt, že když si koupíš AE a dozadu lexus style, to auto stoupne pak minimálně o 1000%... Libovka, na TC ideální...
Skury: LOL, ale vpodstatě souhlas.
jen jsem přemejšlel co je AE než mi to došlo
AE pudou, zadek pude časem taky, kola sem zvažoval ale nechci nic nehomologovanýho(vim že na autě už něco je ale to pude dolů) nechci aby mě naháněli policajti jako s fačkem, kdybych šel do kol tak 15ctky se 195/50 to si o ten centák nepomůžu moc.měl sem vybrany 16ckty ale je tam problem s policajtama sportovním podovzkem atd.. a hlavně musim dyštak tyto střelit aspon za 3500
hele maiky naroviny, jestli řešíš strach z policajtů kvůli 16kám kolům, tak to nech tak jak je a zbytečně se nestresuj...
to maiky46:
a co takhle 16" za TOP cenovku i s typovým listem?
Budeš to pak mít zapsané v techničáku a policajti ti budou i salutovat :)
4ks alu DOTZ Daytona
rozměr: 7x16"
rozteč: 4x108
ET: 43
stav: kola jsou nová, zabalená v krabicích.
příslušenství: včetně šroubů a vymezovacích kroužků
na přání lze vystavit i typový list pro zápis do velkého TP
Cena: 9400,- za komplet sadu
Skladem poslední sada.
KONTAKTY:
mobil = 777301540
web =
[ Link ] e-mail = info@kvalitka.cz
Odkaz přímo na sadu zde:
[ Link ] 
no policajty řešim, když sem měl fáčko tak mě naháněli před barákem a stresovali s dopisem atd. neni to příjemný.. a do tp zapsat jen tak nepudou si myslim mam tam největší 15ctky s pneu 195/50
to maiky46:
ale ty mě nechápeš. Mám v nabídce kola, ke kterým je i typový list pro zápis do velkého TP. To znamená, že ti tento rozměr (7x16") na základě tohoto typového listu doplní do TP.

03.12.2009, 09:17 |
zipp jj maiky, tykeev má pravdu. Není to problém a budeš tam mít ofiko 16"

03.12.2009, 10:09 |
Kesam Jako skury :-)jinak ty dotzy jsou pěkné od tykva
ty DOTZ ber, to aspon bude vypadat trošku rozumě, zápis s typovým listem proběhne bez problému
no chtělo by to nejdřív vt jak by vypadali pro představu
taky bych dal ty Dotz Daytona a esco posadil pěkně na prdel
tykeev: tohle je marný, i kdyby si měl super extra mega cenovou akci, tak prostě to tady v tomhle případě neprojde :o)
no, chtělo by to jen hezčí ET, jinak kola hezká. 43 na esco je jen přeci jen příliš. Na 7" je pěkné 35...a když je to 25 , tak je to hezky s lemem a nečumí to ven.
to Petura:
:-)
to Lucni.konik:
Vyšší ET se dá vždy velmi snadno upravit malou podložkou.
S nízkým ET by to bylo horší.

06.12.2009, 10:01 |
Kesam Přesný :-)
no ono u fordů to neni moc sranda s podložkam co sem koukal tak podložka na to byl ted v nejmenovanem shopu za 320korun 2Ks ale jelikož má ford matky tak se tam musí dát za 950kč 2kusy ..nebo tam mi to bylo řečeno
to maiky46:
nesmysl. Podložky umím nechat vyrobit od profíků za hubičku (na doladění ET dostačující = cca 5-6mm).
Samozřejmě pokud bys nechtěl dávat 2cm podložky, ale to by byl nesmysl dávat tak široké.
jo aha 5mm to chápu že to se dá pod kolo a nemusí se nic dělat ale když sou např ty 2cm ak tam musí bejt štefty přímo v podložkách ještě
to maiky46:
ano, ale proč bys dával podložky 2cm?
to už by ti lezla kola ven dost z blatníků

17.12.2009, 16:34 |
Kesam Keci v podložkách já tam mám dlouhé štefty normálně se dají koupit do 1000 kč za 16 šteftu. v bubnech a předních nábojích vyměněno zas krátké.
Tykeev: No, já nejsem příznivcem podložek, takže radši volím to ET, ale jinak máš pravdu.
ted sem dostal zajímavounabídku na tyhle za dvojku,lak je teda total ,sout o 15ckty et tušim kolem 15taky.. kdyby se vyleštil límec a střed do černý metalizy by mohli bejt pěkný

maiky: hrůza, k tomu autu nesednou.. to co poslal Tykeev tak je super a hlavně typák..

21.12.2009, 11:37 |
Rudi tydle mám obutý ve 4x108, kdybys chtěl :-))