Navštíveno 10601x

Ahoj,
někdo mi nabídl výměnou za mé auto 740i. Jediný co zatím vím,že je to 740i, a je prej v super stavu, jak opticky,tak technicky. Prý je to nějaký mechanik. Zatím my poslal tyhle fota...
Znáte auto a majitele? Je ze Žďáru nad Sázavou

Vyměnit to chce za tohle
[ Link ] . Nabízí 20000 doplatek po 4splátkách...
V jakem stavu, muze byt auto od cloveka co nema cash 20000kc??
Něčemu to napovídá,ale nemusí to tak být
Našel jsem inzerát
[ Link ] . Za ty prachy to asi bude pelech
jako briann, nechápu lidi co si kupujou takovýhle auta a nemaj aspoň 100tis Kč rezervu
tak auto neznam,nicmene proste ty ceny za takto stary e38 proste jsou,odhaduju to na rok 95-96,stetla jsou jeste pred face a motor stary 4,0 a ne 4,4 coz je proste 15let stary auto a s tim souvisi vse ostatni a pochybuju,ze tomu vzdy kazdy z majitelu davat ten spravny servis...
dalsi vec je ta,ze pak na dalsi prodej je to zase neprodejnejsi,spotreba 15-20l,dily nejsou levne a druhovyroba dilu minimalni,proste auto ne pro kazdeho...
jinak kdyz je e38 v super stavu a maji skvelou vybavu,je to nadhera....
E38 je sice krásný auto, ale sehnat hezkej kousek, už jen vzhledem ke stáří bude asi problém. Sám sem po tomto autě slital, protože je to kus auta s pořádným motorem. Ale udržet tohle auto v prima stavu vyžaduje malinko větší vejplatu než mám. A tak sem skončil u šáde.
"kotouce desky predek zadek trw" už len toto... keď tam hádže najlacnejšie šity, tak to bude fakt libovka :oD
7 je nadherna,ale servisne to bude uplne jinde,udrzet toto auto v super stavu vyzaduje pomerne dost penez.Ja osobne bych nemenil anebo se porozhledl po necem jinem
prestoze je E38 pro me nejhezci sedma, byt tebou necham si tu MR2
asi tak..... těch 20k nemá proto neb i ta nejlepší e38 je v dnešní době kasička :) takže taky bych neměnil radši
Díky moc za info, auto si raději nechám. Prodávat nebo měnit pod cenou ho nechci, slouží dobře. Akorát chci zkusit zas něco jiného a hlavně potřebuju větší auto, tak začnu více inzerovat a počkám :)

24.05.2010, 12:24 |
RJ slim: TRW dava BMW i jako prvovyrobu...
Vlastah: nejhezčí sedma je samozřejmě moje bejvalá E23 :D ale jinak jako ostatní, pokud ten člověk musí dávat 2Ok na splátky tak to o něčem vypovídá..
2 RJ, Kotass: ja viem, len je smutné že sa výrábajú v ČR a stoja za hovno :o) Dávajú ich aj na Subaru a prvé čo šlo z auta boli práve tie super brzdy :o)

24.05.2010, 16:27 |
JoPi Ser na něj znám osobně a je to pěknej vychcánek , smrdí to na sto honů!!!!!!!!!!!!!
RJ: To bohužel o ničem nesvědčí, do prvovýroby jdou úplně jiné série dílů než ty aušusy co koupíš v distribucích ND.
O e38 2.8 jsem taky uvažoval a stále uvažuju. To auto má fakt koule. Jenže na údržbu je to náročný a fakt to neni pro každýho.
Nevim jestli s tim motorem bude mit ty koule, ale auto je to krasny...
Koule jako od pohledu, prostě limuzína s agresivním vzhledem (podle mě) a mě se hrozně líbí. Ovšem v případě koupě nechi tu V8 kvuli spotřebě.
Joi, a má to každej černej baron... :-)
Mj, zajímavá diskuze na tipcars na téma A8 či 7er. Zajímavé postřehy a názory, highly recommended :-)
Je mi naprsoto jedno kdo s tim jezdí. To by si člověk potom nemohl nic koupit.
E38 má koule opravdu až se 4.4 V8, do té doby to je taková normálka. Tatík s tím jezdí a za rok dělal čidlo na vačce (2700), vodní pumpu (2500) a výbojky v xenonech, teď bude dělat celou přední nápravu a to už bude docela darda.
RB: to si nevybereš. Focus MK1 2,0. Potenciometr škrtící klapky 3600, nová lambda sonda 2300, olej.silentblok motoru 3200.
prty_boy:
obavam se ze tahle sedma bude jezdit s tim V8 za dost podobnou spotrebu jako s tou 2,8... jestli te trapi spotreba tak bys ji dal tak jako tak do LPG.... ja kdybych kupoval takhle velky bmw tak jedine s V8:)
BTW s tou 2,8 jezdim i v e36 kolem deseti... a ne nejak extra rychle...
Jak uz bylo receno, kdo si koupi e38, tak s tim musi pocitat a mit stranou penize na servis...
A kupovat si e38 a vybirat slabej motor, abych setril mi prijde zvlastni :)
Njn, spousta lidí nechápe, že na rozumné rozpohybování 1900kg těžkýho auta je potřeba buď vytočená R6, která požere stejně kolem 12/100 nebo na 1200rpm bublající V8 která žere o litr max. dva víc....