Navštíveno 11372x

Tak jsem se takhle odpoledne nudil, vytáhnul ze skladu roličku matroše a chudák to odneslo zimní vozítko....
Co vy na to?

29.05.2010, 18:53 |
zipp hezký, akorát škoda barvy auta
zipp: to už je taky v plánu... jelikož se mi na dílně válí ještě asi 25m bílé potahovačky, tak to asi opět odnese subko...
jak dlouho jsi to dělal??? škoda že bydlíš tak daleko hned bych pro tebe měl job na zkrácení nudy =) je to vážně povedený
moc pěkné .Dnes sem si nechal udělat na auto černou střechu a nějaké drobnosti (vše rovné plochy) a na hodně místech je pod folii vzduch (bublinky a nerovnosti. Bylo mi řečeno že to je normální při lepení folie a že to sluníčko srovná, je to možné nebo ne? protože podle foto tvé kapoty jí máš úplně rovnou hladkou bez vad.
jako RE5PECT.... skoda ze byvas tak daleko a ne nekde pobliz ZLINSKEHO kraje.. hned bych mel pro tebe zakazku na potahnuti strechy, kapoty, kufru a casti narazniku carbonem :) ... neni tu nekdo ze zlinskeho kraje kdo to dela ?!
krásná práce,na kolik výjde takhle celá kapota
jak to zakončený pod kapotou?
nevypadá to špatně
asi bych potahl carbonem i ten nasavac at to vypada jak z linky ... a ne dodelavane
Liberec přece není daleko. Miláno, nebo Brusel, to je daleko, ale Liberec. :-))))))
Prochy1551 - nechceš trochu folie prodat, možná bych vzal
re5pect: Tahle kapota trvala cca 45minut
Kindlik: tyhle folie se musí lepit na sucho kvuli tvarování, takže nějaká bublinka tam být může,ale sluníčko to časem vytáhne... já teda používám folie s bubblefree lepidlem, takže je to absolutně rovné - je to otázka materiálu
luda551: to jsem uvažoval,ale originál díly pro subaru nemaj karbonovou kapličku, vždycky je to jen plát kapoty a seriový nasavač,ale je možný že to dodělám...
Jinak zakončený to je přehybem pod kapotu a zafixovaný vysokou teplotou...
Jinak není problém folii i prodat po bm kdo by chtěl zkusit samodomo:)

30.05.2010, 11:39 |
Kesam povedená prácička
A BÍLOU FOLII BY JSI MI PRODAL KDYŽ JÍ MÁš 25M?? =) Chtěl bych tak 2m x 1.5m (zalezí jakou máš šířku) :-D

30.05.2010, 11:54 |
Pajk Prochy1551: můžeš napsat cenu na kolik vyjde ta kapota? O něčem podobným uvažuju.
Prochy máš toho víc, nebo je to jen jednorázové množství a pak už nebude? Potřeboval bych cca 110x100cm.
Ale momentálně to nejde.
Živim se polepy aut a tohle jsem si vzal na zkoušku jak se s tím bude dělat... takže není problém objednat jakékoliv množství. Jinak karbon vychází na nějakých 1200kc/m2 bez DPH, je to uzasny material,ale bohuzel taky drahy.... bila je za nějakých 380kc/m2 bez DPH oboje šíře 137cm... dela si i levnejší karbon,ale to bych musel zjistit...

30.05.2010, 14:14 |
Pajk Dají se s tím udělat i složitější tvary? Jako třeba sportovní maska nebo tak něco.. malý a né moc rovný tvary.

30.05.2010, 16:06 |
trlon Krásné.Nasávání koleru nebude v karbonu?
Pajk: jj, dá, mám potažený i zrcátko - na jedný fotce je jedno vidět...
Nasávání ne, originál ho taky má jen plast...

30.05.2010, 19:59 |
maxov se jen zeptam,na kolik vyjde cele auto potazeni nejakou obyč barvou?
Cele auto i s prací vychází od nějakých 9000CZK (velikost Fabia, Felicia) v běžných pastelových barvách, za metlu (pár bar.odstínů) 11.000CZK, matovky kolem 15000, bílá perleť 16000 a karbon kolem 18.000czk

30.05.2010, 23:05 |
maxov a nějaka sleva pro ahc?:))))

30.05.2010, 23:05 |
maxov a nějaka sleva pro ahc?:))))

30.05.2010, 23:53 |
tj Tohle subarko z Liberce znam :-) moc hezky..
Jinak na kolik bys videl dat meho megana komplet do bile..

Prochy1551 : máte nějaké stránky, pořád přemýšlím, že bych na svoji alfu159sw nechal udělat nový kabát, jak dlouho to trvá
A mě by zajímalo jestli by nebyly nějaký fotky, toho jak je to zakončený z boku dveří a jak se to zakončí na B sloupku u 3dv. auta... Taky o tom hodně přemýšlím. A jak je to s mytím auta? A je ta fólie stejně lesklá jako lak?
Musim uznat, že nalepený, je to opravdu precizně, ale podle mě je carbonová fólie na autě humus (nic proti). Už na první pohled de z dálky vidět, že to je samolepka, je to matný a osobně bych si to na auto nedal. S carbonem se ta fólie nedá vůbec srovnávat.
To Cendler: nechceš si to doufám lepit na tu novou, zatim tedy pěknou Alfu, že ne?
Lepení auta trvá běžně kolem 6-10hodin dle složitosti auta. Njelépe však do druhého dne, kdy si to přes noc sedne a ráno vydíš ještě nějaké nedostatky, tak se to opraví....
Jinak 3 sloupek se lepí i s rámem dveří v kuse... nikdy se to nepůlí - vždy se vezme co největší kus folie a potáhne co největší souvislá plocha bez napojování... je tam sice mraky odpadu (okna apod) ale jinak to vypadá debilně...
Moc pekna prace ...jen by mi zajimalo,jake mas letni vozitko? Se zimnim vozitkem mas spravny vkus :-)

03.06.2010, 16:59 |
trlon noo bez toho nasávání je to takové divné.jabych to potáhl taky