Navštíveno 11123x
Tak tohle je pořádná pecka! Ford Mustang Shelby GT 500 ELEANOR 1967:
[ Link ]
No pochybuju ze by Eleanor nekdo chtel, vsichni jsme videli jak ji dal na p*del :o)
Sakra to je zradlo! Nadherny auto :)
Hehe, pekně stará fotka z KloadoMustang, chvili jsem tam dělal a dělalo se v tu dobu asi na třech Eleanorách :-D
Jinak Eleanor nikdy neexistovala, vytvořili ji jen pro ten film :) Mustang nikdy v téhle podobě GT 500 nedělal :) Btw není to drahý, je to hračka lehce přes mega kč :)
Auto, pěkný ale že bych po něm vysloveně toužil po té ,,eleanor´´ si myslím že za lepší prachy se daj sehnat hezčí kouzky
Go-Baby-Go, já bych se hned projel
nelibi, z us aut bych si vybral urcite neco jinyho ...
27.04.2012, 21:41 |
hawai by mě zajímalo, kolik takovejch ,,eleanor,, po světě jezdí :-) vim že jsou firmy co to dělaj na zakázku buď jako stavebnici, nebo upravujou origa mustangy. u nás jsem už nejmíń 2 viděl :-)
jinak auta pěkný, ale nikdy mi k tomu nepasovaly ty příšerný ,,mlhovky,, v př. nárazníku. ty mi k tomu prostě nepasujou
Jo já sleduju klaodomustang pěknej pár let moc šikovní kluci...
Mít ty prachy neváhal bych tohle je nářez,seriové auto si může koupit každej trumpeta co na to má..
02.05.2012, 21:08 |
bafis masakr...
U mne to je dojebaný Mustang a nelíbí se mi to....
03.05.2012, 20:09 |
Miras Eleanor = Hruza
MACH 1 z 1969 to je jiny kafe bud veteran jak ma byt ale na skoro 50 lety auto plastovy narazniky nejdou navic znam jednoho majitele Eleanory a jezdi s ni akorat do servisu......