Navštíveno 9253x

30.06.2006, 13:52 |
Thullo | Upraveno: 2006-06-30 13:55:22
Tohle to je výpis všech úprav, které jsem na autě letos prováděl (od Dubna dnešního dne) - teda díky mé šikovnosti nechal provádět (sám jsem dělal jen něco)
Konkrétně šlo o:
1 - Katalizátor VEN (trubka DO)
2 - Svody (Výměna za celonerezový keramzit od firmy XS-Power)
3 - Pružiny SPORTOVNÍ (Eibach springs)
4 - Tlumiče SPORTOVNÍ (Tokico gas shocks)
5 - Kotouče SPORTOVNÍ (Ractive)
6 - Desky SPORTOVNÍ (Wagner)
7 - Sání (Bomz - Cold Air Intake)
8 - Výměna CHIPu od BITPOWERu za lepší BITPOWER :)
9 - Světla (klasické broušené skla vyměněny za čiré tzv. Crystal look)
10 - Třmeny (změna vzhledu - barvy)
11 - Plachta - bylo jí třeba zkrátit
Tady díly ještě na hromádce (né všechny)

Katalizátor PŘED

30.06.2006, 13:57 |
Thullo | Upraveno: 2006-06-30 13:58:13
Katalizátor PO

Svody PŘED

Svody

Svody PO

Pružiny + Tlumiče + Kotouče + Desky PŘED

Pružiny + Tlumiče + Kotouče + Desky PO

Sání PŘED

Sání PO

ŘJ Před

ŘJ PO

Světla PŘED

Světla PO

Světla PŘED

Světla PO

Světla srovnání (před výměnou žárovek)

Světla srovnání (PO výměně žárovek)

Třmeny PŘED

Třmeny PO

Plachta PŘED

Plachta PO

Dobrá práce - Tuning správným směrem - Jako že moc nemusim PROBE tak tohle se posouvá trošku jinam - Chválim :o) musí to mít hezkej zvuk
A co jste dělali vy?Musel jsem se pochlubit - Díky za trpělivost :) Thullo
JJ zvuk to má přímo nááádherny - žádný řev, ale krásný zvuk motoru - paráda (já mám rád ticho v autě)
až budete mít cestu do OSTRAVY - stavte se projet :)

30.06.2006, 14:40 |
X-sat (M)
Ty kola jsou naprosto super!!! Fakt probečku slušej! Už si prodel dvojče???
2 X-SAT:
EE - a možná si ho nechám - když ho nikdo nechce za tu cenu - tak na to prdím :) do AAA do teda rozhodně nedám - na to ho mám až moc rád! :)
jako vopřel ses do toho pořádně, všechno cos vyměnil bych chtěl vyměnit taky, ale pustil sem se do komplet zástavby hifi takže todle asi všechno až příští rok
mozna melo byt obleceni vic do modra a ne do cervene karkulky, jinak upravy na aute hodnotim jako dobre
proč je na motoru napsané mazda, když je to probe???? ¨to mi vysvetlete, jinak moc pekná práce :-)))
Musim potvrdit ,ze zvuk je na toto auto hodne netradicni,aproto nikdo netusi co ze zatacky vyjede :]]
MAZDA je na tom pro to,ze je to motor z mazdy - konkretneji z MX6 GT, 626 GT a XEDOS 9 - až na par mini maličkostí ten sam motor! :) tak pro to - jinak všem Díky!!!
Mishan to diky spojeni Fordu s Mazdou ke kterymu pred lety doslo
tak jde o záměnu motoru nebo opravdu motor v Probe je stejný jako ve výše zmiňovaných modelech Mazdy????
ne Probe je Mazda až na kastly a interiér, podvozek, motor elektronika, brzdy nápravy vše je jen a pouze Mazda, Ford to jen oblíkl do kabátu
vzdyt jsem psal ze to vyplyva ze spojeni 2 automobilek z 90.let minulyho stoleti :-).Ale na Mazdy toho taky hafo pasuje ze skoduli :-)
třeba ložisko do setrvačníku, stabilizační kosti a písty třetích dveří

01.07.2006, 02:01 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2006-07-01 02:01:41
:( tak jsem si na chvili pripadal jako borec, nez prisel MARAUDER a pokazil mi radost :) delam prdel - hele MARE copak je to ten prvni obrazek 1:59?
A ty mas i FLYWHEEL?
Heh ta radicka taky krasna - tak to se mas na ICQ na co tesit :) zatim CUS
obrázek OCC oil catch can ... jo mám setrvák z MX-3 Mazdy super levnej upgrade setrváku ....
mno konkretne ta kovova hlavice fofrklacku me prijde hoodne nechut!
jinak thullo!! chlape!! me SERES! nenapises ani pul slova! koukej padat na ICQ! :))
tuning vypada uplne jinak ...

taky potrebuju upgrade zadnich kotoucu a tyhle se mi libi, co je to zac?
2 Driver:
Ja mam RACTIVE a Marauder ma BREMBA - kdyz jsem byl u nej, ty bremba byly u stredu a na krajich rezave jak lisky a to je tam dal cca 2 mesice PO ME - to ja je mam stale svicate jak nove - jsou osetrene nejakou srackou a maji nadech duhy a trosku do zluta - jako pozink sroubky - zadna REZ - vsak se muzes presvedcit - ale v zadnem pripade nechci BREMBA shazovat - to jen z hlediska ESTETIKY!

03.08.2006, 17:35 |
DITR Jéééé...garáže Dubina..........kámo....tvojí káru tam hlídají mnou instalované kamery
marauder: jeeee... italske kola na americkem aute :-)
venito: napiš do hondy je to kopie jejich hlavice třeba z CTR