Navštíveno 7199x

"Letní" auta uz jsou zazimovany, takze uz se leští o 106 v přípravě na dalsi sezonu. Takze pár fotek...

toto je z nerezu - kryt vyfuku na jednostope motorove vozidlo

25.11.2006, 18:22 |
cira Nádherná práce,gratuluji.Čim si to leštil a jak dlouho ti to trvalo?
mazec jak cyp, to sani je uchylny !!!!
skutecne nadhera, fakt sikula! :-P

25.11.2006, 19:04 |
Valis Ses proste borec,poklona...

25.11.2006, 19:09 |
dddd TAKY TO NECHÁPU
a kurwa, ten saci trakt na S2K vypada cool........ asi Ti tam po Rajdlosovi neco poslu :O))))))
4ím je to leštěný a nebo CHROM??? jak či kde to kdo dělá????

25.11.2006, 19:52 |
PIPO Jej už se teším až si pohraje takhle s mými koly! :)
ty jsi kouzelnik,klobouk dolu,fakt smekam
kuchtas- je to lesteny, kontakt na mě pod nickem.
H-Honza : takovej hajzl rohatej uz tady nechci videt - fuj :-))
juuu moje turbo sani a kolecka :o) sikovnej kluk to je ;-) muzu jen doporucit

25.11.2006, 20:49 |
clown uchylaci :o))
tak tohle nechápu , jak to jen dokážeš :)
hmmmmm, tak to je slušná práce, to teda smekám...

25.11.2006, 22:03 |
Machča | Upraveno: 2006-11-25 22:14:11
maniaci ta turbina stejne bude za chvili hezky do zlatova :-)

25.11.2006, 22:13 |
TROY že já to dřív od duduho nekoupil to leštění - fakt krása!!

25.11.2006, 22:30 |
JiM Hmm tak to je fakt uulet, to bych taky chtel :( ale bez penez nebo spise z omezenym mnozstvim toa si moc dobre nepujde :(
Nejsou nahodou ty kola ASA leštěný už z výroby? Uvažuju o nich...
krása, jak dlouho to vydží ?

26.11.2006, 01:29 |
erix7 (K)
Koukam ze ti to de moc hezky chlape.
tak tohleto je totalni zradlo! :)
palmer: tohle nejsou ASA a neni to lesteny, ale chrom ;-)
ASA dela jen levny napodobeniny, a taky imitace delenych kol, sproste proste okopcili tohle kolo
palmer - ty kola maji z vyroby nekde jen chrom. Ted je to chrom+leštění tak 50na50 :)
tohle fakt není normální, jseš fakt no. 1!!!!!!!! a ty nervy....ty je musíš mít snad z diamantu, nebo toto mi hlava nebere, vím o čem mluvím :-)
Rajdlos: dokonalá kopie? :)
rencek? Jak to tedy je, jsou to ASA, nebo ne :) Vypadá to brutálně, jseš borec.

Rajdlos: levny napodobeniny? ASA ZR1-od 11 000 za kolo mě zrovna málo nepřijde. Chtěl jsem ty černy nahoře, ale odrazuješ mě teda.
"levny napodobeniny"??co je to za znacku tvojich rajdlos?ASA ma licenciu od BBS a nemyslim si ze kopiruje dizajn..Je to luxusna znacka o com hovori aj cena a velkosti diskov, pre zaujimavost nemaju vo vyrobe mensie ako 17inch...
palmer - ty kola jsou made in japan. znacka Super Star a cena je oproti těm ASA absolutene nekde jinde :) Zeptej se majitele...
levny napodobeniny melo byt ve smyslu kvality a ceny tehle kol na obrazku, pochybuju, ze jsou kovana a delena, nesmite koukat jen na design, RH stoji taky 15000 kus a jsou to docela s*acky v pomeru kvalita/cena
ad moje, jsou to kovana kola, rucni manufaktura, cena za sadu od ASA, tak tam zacina cena tehle kol za kus ;-) jinak je to made in japan
kazdy druh kola se dela asi v 10 provedenich s libovolnym rozmerem a ET a koukam, ze u ASA okopcili i barevne provedeni :-)
kdyz uz to rencek praksnul :o) tak vyrobce je Superstarwheels, konkretne Leon Hardiritt
Moze byt nebudem sa s tebou hadat tu tvoju znacku sa priznam nepoznam..chcel som poukazat na to ze ASA nieje RIAL a podobne blato.

26.11.2006, 20:17 |
Kapka (M)
pekny chlape...neboj,jakmile se dokopu konecne prezout na auto na zimaky,hned tam mas moje 18" na lesteni limce...
krása,k tomu ještě bílé rukavičky,aby nebyly vidět prsty jak to budeš dávat do kupy :-)
nikdo mi neodpověděl jak dlouho to vydží nebo jaká je údržba ?? asi to tu už nikdo nečte
piskoteek:hmm dobrá zpráva a děkuju