Navštíveno 3585x

25.02.2007, 20:37 |
Kesam Tak jsem je dotahl domu no uvydime na fieste jsou pekne jenom nejake upravy a je to ok:-))))

25.02.2007, 20:40 |
Kesam

25.02.2007, 20:43 |
PIPO Kuwa je to mazeeec jsou dost good !Nebyli nahodou na černém Polu?

25.02.2007, 21:00 |
TROY hezky vyhozený prachy,ale nezlob se na mě tohle na fiestu :((((((((
Troy to bohužel vystihnul :-(

25.02.2007, 21:40 |
hoff Kesam: chvalim. . . slint. . A kdyz maji ostatni takovy nazor. . . sezente mi takovy v 17" hm?
no jsou pěkné , ale na Fiestě si je fakt nedokážu představit , jsem zvědavej na foto na autě

25.02.2007, 21:46 |
JR jako Troy .....
hoff: Jestli chces, tak neni problem ....

25.02.2007, 22:08 |
Kesam A proc jako FRAJERI??? Bych je nomhl dat na fiestu!!!
ty woe takove áčka, to bych tu vubec nedaval, pockej az to uvidi scream a rajdlos !! :-)))
Kes@m: radsi dej foto na aute, takhle uz jsme je tu parkrat videli

26.02.2007, 00:12 |
hoff JR: takovy kolecka jednou chci! Jen je problem cena ze. . . kdyby byly za dobre,jdu udelat nejakej bankomat;-) Ty o necem vis? Kdyztak posli na mail. Ja na Ebay neumim:-( diky 8-)

26.02.2007, 00:28 |
Kesam Jaka Acka???Co to znamena??

26.02.2007, 00:41 |
Corry Kes@m: Ty nevíš co znamenaj " áčka " ???... tak to potom pardón ....

26.02.2007, 01:07 |
Kesam Jo me to nedoslo guma do A. /¨¨ asi takhle :-)

26.02.2007, 01:58 |
Syrup Proc ne na fiestu? Protoze to na ty tvoji modry fieste bude vypadat jak kdyby ty kola na to tvy auto vubec nepatrily.

26.02.2007, 07:55 |
JR kes@m: protoze cena kol znacne prevysi cenu auta a ta tvoje Fiesta zas takova libovka neni.
hoff: na Ebay je ani nesezenes, musis vzit novy a nechat je poniklovat.
pekne pekne, jenom kola drazsi nez cele auto:-)

26.02.2007, 08:48 |
TROY JR to napsal přesně jak jsem to myslel.Hochu vyhodils aspoň 15+ za kola na tvojí fiestu.Těch 15+ jsi mohl investovat lépe do auta a né do jednějch kol.
No kolečka jsou fakt nádherny, ale autičko musí k tomu sedět a myslim, že momentálně není idealni kombinace
souhlasím s 26/02/2007 10:21 Creams

26.02.2007, 11:00 |
Kesam Se jeste uvydi.
Hod foto auta na kterym to bude!!
Briann: to bych nedelal...

26.02.2007, 11:53 |
PIPO Ty woe ačkááááááá :-)))) Se nezblázněte je to jeho věc co si na auto dá-každopadně ty kola jsou suprovééé
hosi ja nevim co resite??? napred mu tady vsichni pisou at se vysere na naraznik a koupi kola... tak to udela a zase se Vam to nelibi... tady by si ho clovek reaci urval nez by neco napsal... Jakoze ja mam auto z 75 a jeste nejvetsi social edition tak si na nej nemuzu dat neco poradnyho? jako treba kola? Fiesta pekna je to jeho milacek a kola si vybral libovy!
Nevim no... Kes@m treba podle kol zacle pozdeji delat i zbytek azta... a mozna ze se z toho jednou vsichni poserem... ja zvedam palec a tvrdim KOLA DELAJ AUTO... jen houšť!!
howgh

26.02.2007, 11:57 |
PIPO Luke-Jeep--sám bych to líp neřek! :-)
a jak je to s roztečí, fiesta coby ford má 4x108 tuším, a tyhle jsou z VW Lupo, takže 4x100 ne?
pokud se nepletu, mají dvojí rozteč = 8 děr (4x100 i 4x108)

26.02.2007, 12:15 |
Piskoteek | Upraveno: 2007-02-26 12:17:04
Kesamku- jestli to bude na tomto autí tak to bude vypadat dobre(myslel jsem že to je seriovka) ale byt tebou tak bych nejaky maličkosti s tou zlatou sladil(nejaky drobnosti) a bude to pecka...

26.02.2007, 13:00 |
hoff JR kolik ta sranda vyjde-poniklovani? Mas trochu prehled?

26.02.2007, 13:04 |
JR presne cenu nevim, ale pocitej cca 10k+

26.02.2007, 13:12 |
hoff JR diky, pro predstavu mi to staci. . . 10t kola + 10t tohle a uz mam zas brouka v hlave 8-)

26.02.2007, 13:45 |
Kesam To auto je z druhe strany otrene cele od svodidel dnesjka jedu ke klempirovy aby mi tam vymenil blatniky a vytahnul je aspon o 2cm vpredu a 3 cm vzadu musim dat aspo 1cm podlozky.To auto si delam podle sebe a okolo konce brezna na nem bude jinej lak Tmave modra metla ze sem to sem vubec posilal nejakej prispevek.Vice krirtyky.Hoff me tam tvrdil 4 000kc jedno kolo.

26.02.2007, 13:56 |
Syrup Vice kritYky? Tvoje vzdelani v oblasti ceskyho jazyka by si zaslouzilo poradnej tuning... :-D

26.02.2007, 14:39 |
Katy heh, Kajovi kola z Lupa... .
mno... muj nazor, ze bys k tomu mel jeste auto patricne upravit a to hodne !!!
(jestli jsi to tady uz nekde psal tak sry, se mi to nechce cist).
abys nebyl pro smich, bo jak pest na oko. jinak nic proti autu, jen proste ta kombinace nesedi ! cao.
...jako TROY a ostatní... znám ty kola ..vím co je tam za povrchovku a do budoucna ti držím palce :))) ...vyhozené LOWeeeee !!!
já bych se tak tý fiesty nebál,ale nedával bych to do tý modrý. spíš hodit černou a doplnit nějakými zlatými prvky...
jinak 100% podběhy + motorový prostor do barvy (bílá,slonová kost,atd barva :-)
...jinak puvodní majitel věděl proč se jich zbavit! Osobně bych za ně nedal ani kačku..nebo pokud si je chtěl tak nové a povrchovku někde jinde ....... .. na toho modráska bych řešil uplně jiné kola ale každého věc vkusu....
no kdyz si ji predstavim cernou s do svetla ladenym interierem, cirou predni a zadni optikou.... zahlazena.... roztahnuta... bude pekna... co v tom mas za motor?
mně se líbí ta fiesta na těch bílejch vypada to jakoby race look a může stím autem být docela prdel někde řádit ..se divím proč teda kola jako na leštěnku když sněma si asi už na/v blatě nezahrabeš..jinak co člověk to názor... užij si je.....docela mně zajímá foto jak budou na autě;)

26.02.2007, 18:16 |
Kesam Tedka jsem dotahl domu po nejakenm tom sondovani.Uz sem nic psat nebudu pak sem jenom hodim fotky .26/02/2007 13:56 Syrup
Vice kritYky? Tvoje vzdelani v oblasti ceskyho jazyka by si zaslouzilo poradnej tuning... :-D
Sem dislektik tak se di vysrat:-)
tak co Preza má taky zlatý kola a modrou kastly :o)

26.02.2007, 18:59 |
Syrup | Upraveno: 2007-02-26 19:01:21
Kes@me prece by ses tahkle virtualne nevytacel .... :-)))))))))
Kes@me nic si z toho nedelej vzdy to nekdo pochvali a nedko zhani.Kola jsou super a az to dodelas verim ze to bude pekny

26.02.2007, 19:14 |
Kesam Syrup jo mas pravdu.

26.02.2007, 19:15 |
C.W.O.K. | Upraveno: 2007-02-26 19:16:17
mě se ty kola líběj. a věřim že budou hezký i na tý fiestě :-)
Teda víc jsem se dneska nemohl pobavit,než čtením tohodle :o) Souhlasím s kombinací černé a zlaté,ale jinak proč ne,nemůžou být všichni stejní a mít stejné názory atd...

27.02.2007, 00:32 |
Kesam Aspon ze je to prispevek na zasmati.Jenom aby pak usmevy nepadaly:-)))
za ty penize super kola, i kdyby byly bez te povrchovky, kolik mm byl vzorek na gumach? jinak modrych aut se zlatyma kolama moc neni, ale jsou, viz ta zminena impreza nebo Clio williams. ad cerna barva ... dobre by byly i k bile.
tak tomu rikam poradna debata:-)

27.02.2007, 18:47 |
Kesam Vzorek je tam dost nema nic najeto7/8mm

27.02.2007, 18:59 |
Cormi nekažte mu radost, ne? Za 15 tis tyhle kola i s gumama se vám zdá hodně? Jestli je ta povrchovka to "zlacení" co se používá na plasty jako že asi jo, tak potom nevim jestli to bude vhodný na denní užívání, ale to ukáže čas... na tohle auto by byly lepší normál standard stříbrný a nemusel by se obávat jestli mu to "zlato" nesleze, ale hlavně že má majitel radost... na autě se očividně pracuje, tak to bude majitel postupně dolaďovat... podle mýho až to nazuješ, tak to bude vypadat dobře. Na muj vkus ty prahy, zrcátka, nárazník už jsou trošku out - dal bych to pryč... zkus to všechno ladit do hladka - máš to za stejný peníze a výslednej efekt úplně jinej, kord když máš připravený tyhle kola!
mam stejnej nazor jako Luke Jeep a nikdo nevi jak auto bude vypadat ve finale ja mam taky kola za :-)) ani to radsi nenapisu a auto stoji napul ohnili pod plachtou:-)))

27.02.2007, 22:12 |
Kesam Cormi me to nestoji nic si to delam sam Akorat co planuji stim prednim naraznikem tak je to ze u kol je vic zahnu jako presne podle kola a ty zabry na bokach stahnu presne podle svetel z 306 ktere jsem denska objednal a tak to tam zacneme o vikendu pachat.:-))
podle mě to bude vypadat guuut...a hlavně že se to líbí kes@movi...to je myslim důležitější než názor kohokoliv z nás :)

04.03.2007, 18:23 |
Cormi Kes@m: tak to držim pěsti, ať Ti to všechno vyjde jak si představuješ ;-) Myslim, že až to bude všechno v laku, naleštěný a na těch "zlaťákách" tak to bude vypadat dost dobře... ta barevná kombinace je určitě dobrá (viz Subaru Impreza WRX STi jak už bylo napsáno). Co se týče nárazníku a prahů, tak je to Tvuj styl, neberu Ti to, ale určitě myslim, že to chce se držet hladkých linií a s těma přívodama vzduchu. Rozhodně se těšim, jestli sem potom hodíš nějakou fotku ;-) Hlavně abys byl Ty spokojenej a nenech si do toho moc kecat - stejně to auto používáš Ty, tak hlavně Tobě musí všechny ty úpravy sedět :-) Sám si do toho taky nenecham kecat :-)

04.03.2007, 18:24 |
Cormi mělo být a s těma přívodama vzduchu to zbytečně nepřehánět (se mi někde ztratil kus textu) :-)