Navštíveno 2767x

doprdele jakto že to mě jde a ostatním nejde

26.02.2007, 20:30 |
TROY mě to valí hned z prvního linku
takova solidni lokomotiva :o) kolik to tak papá :) 50-60 na sto?
jj, tohle je maso. i ta cena je maso, jenom se marne snazim najit nejaký video s tim

26.02.2007, 21:13 |
aTTim zajímavý řešení, ale nebude to mít velkou turbodíru ? A opravdu mslim velkou, to přece bude nějakou dobu trvat než to natlakuje potrubí ...
RAdlojs :o) njn kdyyz ty jezdíš děsou cihlu :o))) ty zadupeš do země i proudovej motor F15tky při forsáži
me by spis zajimalo co to udela kdyz pojede za deste, aspon nepotrebujou neony :D

Tak nak mě nejde do hlavy jak fakčí tydle turba na konci vejfálu..
IC + passive cooling of the charge pipes being under the car was giving them 97% efficiency on lower boost levels. Not too bad.
Surprising little lag, not much more than if they were under the hood.
pokud projedeš vodou teda jak třeba kaluží dostanou strašnou teplotní pecku ne?
jedinny vyhoda vseho toho je , ze se to turbo i u benzinu nemusi chladit vodou, nebot ty vyfukovy plyny jsou natolik chladny, ze se turbu nic nemuze stat ani pri extremni namaze..
tak to je vcelku logická připomínka. to nezní špatně..
ale rohodně to nevyvaázi obrovskej LAG a problemy s montazi, at uz se jedna o vystup z kompresoru nebo resení mazání.
lag je tam malej jak píšou ...
Surprising little lag, not much more than if they were under the hood

27.02.2007, 13:43 |
Valis Ty woe,prej gumy 295/25 ZR20,to bych chtel videt :-o
velky lag tam byt nemusi, protoze ten motor ma tak velky tok plynu na tak mala turba, ze jsou toceny na provozni tocky prakticky porad (ve vsech rezimech a otackach)... tohle reseni ma smysl u velkych objemu motoru a vysokem kompresnim pomeru... zkus to aplikovat na R4 2,0 s nizsim kompresnim pomerem :-)))
je fakt, ze ty turba jsou komicky malý. stejne mi to ale pripada jako hrozne komplikovany resení
Kdyz neni misto v motoru, tak se najde jinde. Me se to libi.
spis bych se bal toho, ze mi klekne mazaci odvodova hadice a zadru jak motor tak i turba :))

28.02.2007, 17:48 |
Kovi. To může i když máš turba v motoru :))
no ale je rozdil mit hadici 10cm a 4 metry