Navštíveno 2854x

Tak se DOCTHOR rozhodl prodat svá ani né měsíc stará kola
(jsou stále k mání:
[ Link ] )
a pořídil nové - větší - tedy spíše ŠIRŠÍ!!! Mille Miglia EV-S a povím vám, mazec...
Jinak na obrázcích pak je porovnání šířky z leva 8J x 9J x 7J a na jednom je zase vidět, jak na to pujde pneu 225/40/18

áčka ? ble fuj a na Probe ... neřeknu na nějakou německou jebku, ale na Probe ?
Nech bejt, já mám taky Ačka a co? Mě se to líbí. Navíc, je to přeci jen Japonec ne? :o)
no právě a hodí se to možná tak na němčoury a to ještě se zavřenejma očima a na hlavě když máš pytel
hele miglie z vyprodeje skoda ze vyprodavaj jen ty rozmery na kterejch by muj sranda anglicak vypadal komicky
ona ta výprodej u MM je už podivná neb vyprodáváj víc jak 1,5 roku což je naprostej nesmysl :o) takový sklady nikdo nemá
nevim ale vim ze ted vyprodavali tenhle model od 18" vejs ale jako mozny je ze je to nesmysl hadat se nebudu
já mám svoje MM víc jak rok a byly taky z výprodeje a to vím, že tyhle výprodejový akce už běžely minimálně půl roku, že prej krachly a vyprodávaj sklady ...
njn ale sehnat 17" od MM na muj privesek na klice aby byl nejakej vyprodej to sem asi zaspal nebo neco :o)

12.05.2007, 01:28 |
Lefi MarauderZ28 : v čem je ta těžká mrcha od "Forda" lepší než skopčácky auto???
2 Lefi:
Tezka? 1280 v plne vybave si myslim neni tak moc... Kolik kg ma BMW 325 coupe??? Nebo Calibra 2,5 V6???
Ze prave onu Cali ma kamarad (Mikele) tak vim, ze je o dost tezsi a obcas, kdyz se projedeme, byt jeho engine ma 125kW a ten v Probe ma jen 120kW, probe jede podstatne lepe... Jde rychleji do otacek a ve vyssich otackach je daleko zivejsi...
Jak je to u BMW ale nevim...
Ze ma probe jen 120 kW pisu pro to, ze do roku 1995 meli 122-123kW a od roku 95´ 119-120kW (kvuli emisim atd...)
for Lefi já nevím v čem je lepší, nikde sem neřekl že je lepší ...

12.05.2007, 10:31 |
PIPO Ačka budou Mňam mňam :--))) Goood THULLO

12.05.2007, 11:45 |
Lefi MarauderZ28 :to byla reakce na to že si nezaslouží áčka a píšeš to takovym stylem že jenom takova troska jako je německy auto je mít může...nevim třeba se mílim,ale dost to na mě tak pusobilo.
Thullo:sry jestli jsem se tě nějak dotknul.
2 Lefi:
Ne cece, nedotkl :o) ja vim, ze PROBE udelali amici z vyrazenejch japonskejch dilu :o) hihi, ne ale vazne, ja nejsem takovy, ktery by se rval o 106 za svuj vuz, vim, ze jsou lepsi, rychlejsi i hezci auta - ale myslim si, ze pomer CENA/vykon+vybava+design atd je super!
Fakt nevim, jak je to s BMW - slysel jsem nazor, ze jsou taky tezke coz je jejich minus (v teto kategorii) ale nevim to jisto jiste :o)
Jinak z obsahu 2497ccm ve V6 (u bmw I6) jde vymackat v serii vic, nez 123kW (viz BMW a ALFA 140kW apod.) ale musim rict, ze me to staci! :o)
Beru to tak, ze jsem si to auto poridil za cenu felicie (v jiste dobe totiz tolik filety staly) a srovnat se to neda...
Takze bud v klidu Lefi, nedotkl jsi se me :o)

12.05.2007, 14:18 |
Lefi Thullo : tak to jsem rád...
reagoval jsem spíš na toho chopperistu

12.05.2007, 14:33 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-05-12 14:34:37
ano protože prostě na GT se áčka nehoděj a když už teda se někam maj cpát tak na nějaký golfy a podobný německý nákupní tašky který stejně nejezděj rychle, on to Thullo brzy pozná :o) Navíc se tím neskuteně kurvěj pneu, sem nedávnou koupil pneu od kluka a ty byly nasazený na širokejch ráfkách a díky tomu byly neskutečně zdeformovaný, že bych se je bál dát na auto, takže sem mu akorát poděkoval a zas vezl zpět ... A jen pro Tvoje info můj nick není podle žádnýho chopperu to jen až budeš mít příště rádoby vtipný narážky ...

12.05.2007, 15:21 |
Lefi | Upraveno: 2007-05-12 15:27:52
Nemá se cenu dohadvat,stejně máš vždycky pravdu...Suzuki
no je vidět, že jsi ducha mdlého takže to s dutohlávkem nemá fakt cenu rozebírat ...
Mar: takze ty ses motorkar jo? :-)
není tvůj nick podle letadla??
nene Martin B-26 Marauder taky ne :o) je to podle knížky Roklina Hromu ...

dík ,hned je člověk chytřejší.

13.05.2007, 13:59 |
imax na tom heveru vypadaji jako 15ky ... jinak pekny kola

13.05.2007, 14:18 |
clown kola pekny .. ale jinak jako ten drson Marauder :o)))) bez A lepsi .., ale ono prodavat novy pneu je slusnej voprc, to znich udelaj radsi acka a nemusej shanet sirsi gumy :o))
po tehme mm jsem koukal taky .. ale uz i MZB je nema ve svem vyberu znacek, co prodavaj .. takze asi uz ne ..
btw ..Maradere uz sis koupil ty vyhrejvany kozeny katata na masinu ??:o)))
cece nevim jestli je NEJ napad narvat na auto ty nejtezsi, nejsirsi kola jenom proto, ze jsou levny... ale kazdyho vec, jsou hezky, stribrny .-)