Navštíveno 2124x

předváděčka od Audi,raut, to vše spojené s projíždkou, ikdyž krátkou :-)
příjemný podvečer !
speciální dík Růža.Michal

04.06.2007, 21:35 |
Johnie_Walker | Upraveno: 2007-06-04 21:37:35
videl jsem na jarove dve R8 live, ale ze by mne to nejak oslovilo, no za 3.000.000 nebo kolik to stoji bych si koupil uplne neco jineho :-)

04.06.2007, 21:42 |
TROY jako kral :))) za 3 mega nic moc
oproti nove audi TT je to hezky vozitko ale jak rikal karl007 za 3 mice bych to asi taky videl jinak
no tak na audi.cz je to 3.300.000 - 3.600.000

04.06.2007, 22:02 |
m1tv to bych si radši koupil poršaka za ty prachy :)

04.06.2007, 22:18 |
SALL m1tv: tjn to asi většina lidí, ale tohle ž vypadá aspon jako supersport a poršák je sice nádhernej ale už trošku okoukanej....Tohle má výhodu že je to nový no.... jinka s tebou 100% souhlasím

04.06.2007, 22:24 |
empiK (M)
klasicky porsche ma prave tu vyhodu, ze se neokouka
to bude jak s phaetonem :-)
tohle supersport nikdy nebude

04.06.2007, 22:31 |
SALL motorove a podvozkove nee ale aspon tak trochu vypadá. jako supersport
klasický se nikdy neokouká, ale laik nerozezná gt2-3 atd.... podle me je carrera prostě nádherná, ale skoro porád stejná(když pominu plasty navíc atd...) a tohle je prostě neco novýho proto to obhajuju...
to ze design prevysuje nad technikou a stoji to 3,5m tak soudruzi udelali nekde chybu :-)
hoši.... kdo z Vás to auto řídil?? aspon půl hodiny aby jste mohli soudit ???
jako ty žvásty, že tohle supersport nikdy nebude....

04.06.2007, 23:09 |
m-t-s je to krasnyyy!!! ale ta modra tomu neslusi ci jaka to je:-) bila musi byt cool

04.06.2007, 23:14 |
JP No svezl bych se, ale zcela určitě bych si to nekoupil. Možná je to jen efekt fotek a v reálu se z toho posadim na zadek, ale přijde mi to hrozně obyčejný, prostě Audi neumí udělat designově kulervoucí auto. "Normální člověk" si to dost možná splete s novým TT. Za tuhle cenu bych koukal taky po něčem úplně jinym, bo tohle je jednoduše jenom Audi:)

04.06.2007, 23:16 |
Tichy Heh tak ja tohle videl nazivo a s TT si to rozhodne nespletes..
evo 9 to jistí mít tolik peněz
Audi má dělat sedany a kombíky v tom je skvělá a nesrat se do něčeho v čem nikdy nebude best to je to samý jako by Lambo dělalo auta typu A3 .. prostě blbost ....

04.06.2007, 23:32 |
JP Jistí to spousta aut, jako třeba Vette Z06, 911, TVR Tuscan... Nemaj sice motor uprostřed, ale to bych překousnul.
Tichy: Já si to nespletu, ale moje máma určitě:)
boční díl Sideblade může být za 30.125,- Kč v barvě šedá Oxygen nebo za 58.643,-Kč v provedení Carbon Sigma. Paket osvětlení za 16.468,- obsahuje automaticky zatmavitelné vnitřní zpětné zrcátko včetně dešťového senzoru a funkce coming home/leaving home, osvětlení prostoru pro nohy a hlavně efektní osvětlení motorového prostoru světelnými diodami.
aneb jak vydřít z každý píčoviny naprostý maximum - líbí se mi jak u spousty automobilek jsou tyhle Audiňácký "pakety" naprostá samozřejmost zdarma ovšem u koncernu zákazník těžce zacvakne každej šroubek navíc ...
jako Johnie Walker ! nic proti Porsche, ale to je vskutku originální myšlenka, raději bych si koupil to, co si koupí každej kdo nad tim nějak moc nepřemejšlí, prostě se to nosí....trošku fádní.... Pro mě je to originální design, nemyslim si že by s tim chtěli udělat díru do světa supersportů, ale vim jedno, tohle neni okoukaný jako Poršata kterejch je tu už tři prdele a proto by mě zaujalo víc. Podvozek si netroufnu ohodnotit, nebo dokonce porovnat, podle obrázku to dost dobře nejde
nic moc za ty penize....to je fakt.....zlaty stary Audi TT
myslím, že zrovna Z06 je důkazem toho, že motor uprostřed není potřeba :o)
Uhiero: EVO 9? No táta by zase postavil barák.... má to spolu asi tak stejně společnýho :o))
evo IX je ale 3x levnejsi, stoji 1.150.000,-Kc
pro mne je to porad koncern :-)
naprostej souhlas s marauderem...

05.06.2007, 01:33 |
JB no, já to naživo zatím taky neviděl, ale neodsuzoval bych to, tuhle jsem četl porovnání s 911tkou a nevyšlo to špatně, sice výsledek testu byl, že trůn porsche se nekymácel, ale jen zachvěl, nicméně i to je řekl bych dobrý, ne? Na ten obsah a osmivál to točí přez 8000. Já bych to klidně bral. V Porsche 911 GT2 jsem sice jenom seděl, sice za volantem a nastartovaný, ale jen seděl a pokud tomu tohle nové audi celkem solidně dýchá na záda, je to dobrý počin, ne? klidně mi to kupte, je to hnus, ale kousnu to :o)))
Mno to ja naopak ac audi nemusim tak z tohoto uchcavam, alespon designove:) Ale mit na to tak stejnak skocim do F430:o)
exteriér jakž takž nějaké sportovní auto připomíná,ale v interiéru teda děs,to je interiér kombíku pro rodinu a né supersportu :-( škoda

05.06.2007, 09:14 |
Smrada (M)
Me se to hodne libi
když se podívate na interiéry ostatních tak třeba z porsche a ferrari čiší vysloveně sportovní nadšení,oproti tomu Z06 a hlavně audi jsou docela usedlý

05.06.2007, 13:25 |
RedBaron | Upraveno: 2007-06-05 13:27:53
H.E.R.O., vždyť tohle je jen o barevné kombinaci, tu si můžeš u jakýhokoli výrobce vybrat jakou chceš, třeba žlutozelenou když ti to bude připadat sportovní. Jinak tohle auto asi nebude tak zlý, konečně Quattro od Audi hejbe zadkem a nemusí se na to 5x rozkejvat sem a tam nebo tahat za ručku jako mamlas. Viz
[ Link ]
to RB:neberu že interiéru u ostatních maj jiný provedení,ale že vypadaj líp
mno jo ale takový auti je spíš tak do jinejch států protože tady na to u nás nejsou silnice a bude to asi i rychlostní auti.
zato evo 9 je pro naše silnice jak dělaný, jako mě nejde ani o tu rychlost ale tak jako o akceleraci, neříkám že ta audi nebude mít ale radši bych fakt to evo a hlavně je to podle mě hezčí než ta audina, hezký černý evo jak bylo na válkách thumb ups.
mít evo viz foto tak si nestěžuji:-)

to auti je suprovy ale 3,5 mega stoji proto že to je AUDI
a to je jako argument jo ?
sedel jsem a projel se v audi S4 co maji ted slovensti policajti na dalnice....motor tusim 4,2L V8, ani me to nejak nezajimalo protoze kone v tom byly poznat hezky, ale na to ze tato silenost stala tusim 2,4 mega...no sorry, ale provedeni interieru si predstavuju malinko jinal... OK, jsem detailista, ALE:
kdyz posunete predni sedaky za druhou polovinu jejich chodu, na stranach u dveri se vam ukaze cela sroubovice ktera sedakem hejba, a jelikoz maji ty auta najetych kolem 5000km, je hezky namazana a zasrana od smiru takze kazdy komu bude trosku viset jeho managerske sako si jim tohodle sneka otre.... :o) jak dokonale....švindlchromove doplnky v kokpitu sice vsude vyzdvihuji cenu tohoto stroje, nicmene vzadu si chcete podeprit hlavu rukou, a loktem si automaticky otevirate okno, bile plasty jsou sešedle takovou tou bakterii ktera na bilem povrchu dela takovou hnusnou sedou mapu takze to vypada jak 12 let stary kram po kurakovi.... dekuju pekne...zitra to budu mit zase pod rukama tak schvalne kdyz si spomenu, nafotim nejake tyhle detaily, ktere podle me v takove cenove kategorii nemaji co delat.... zlodeji

09.07.2007, 12:05 |
King_David | Upraveno: 2007-07-09 12:06:49
Zdravím všechny nadšence autíček, k téhle diskusi můžu řict jenom tohle, R8 jsem viděl na autosalonu v Brně, je absolutně famózní, prostě neuvěřitelné auto a díval jsem se na něho asi 10 minut a udelal jsem asi 30 fotek, poté jsem se odloučil a za chvíli jsem přišel k Ferrari 599 GTB (Fiorano), jo to byla nádhera, udělal jsem 2 fotky a šel jsem k F430 a MC12, a víte co, jsou to krásná auta, ale ne tak jako R8, to vám můžu řict, a to že někdo píše že to nikdy nebude supersport, s tím absolutně nesouhlasím (
[ Link ] (
tady máte srovnání s tím vaším Porsche, jo a podívejte se na výkony, to Porsche podle mého je supersport, ale ne tak dobry jako R8, všechny Porsche vypadají stejně, už mě to omrzelo, jinak Vette Z06 je samosebou taky cool, seděl jsem v ní, a dokonce jel, i když jenom jako spolujezdec, no nádhera no, a interiér mě vůbec nezajímal. To je vše, zdarek

09.07.2007, 14:14 |
zipp nemáte někdo fotku, jak vypadá ten nasvícenej motor?

04.09.2007, 20:01 |
Long taky hori:)

05.09.2007, 11:50 |
Alííí Tak to je hukot. :oO

05.09.2007, 15:14 |
Satas Poho přední bixenony zachráněny-))

06.09.2007, 14:01 |
Dr.T bixenony? to ma snad diodovky