Navštíveno 6715x

Nevíte náhodou kontant na tuto osobu nebo firmu zřejmě změnil číslo nemůžu se spojit měl jsem to sním domluvené a čekal až přidou tlumiče a teď tohle. Případně zda nevíte někoho jiného.. Díky za pomoc

no, dle použité gramatiky, bych usuzoval, že to nebude nic profi
ono slova "věčí" a "oběmu" či "tlakovei"
profi myslím přístup a serioznost
asi dalsi dislektik no :o))
na email nereaguje?
Doufam, ze jsi mu poslal penize a ted cekas, ze ti neco prijde...
Nene peníze jsem neposlal měl jsem mu pouze přivézt zítra tlumiče a on měl vše připravit.. Byl jsem domluven, že zavolám den předem a teď mu nejde telefon. Na meil jsem mu psal tak uvidíme..
Míval i nějaké www nemáte někdo odkázek.?
Co jsem guglil, tak by to mel bejt majitel maxi 306, Lubos Vesely
www.libimseti.cz/X-306
no a jinak jako tykeev

15.05.2008, 13:27 |
Smrada (M)
Z takovyhleho cloveka bych mel hodne strach. Aby mi pak nekde spadlo auto na zem no nevim
jo jo ten clovek vazne nahani hruzu...
ty woe na tom libku jsou typci...

aaaaaaaaaaaaaaaa kurva, málem jsem spadl na zem ze židle, jak jsem se tu začal lámat :o DDDDDDDDDDD

15.05.2008, 14:14 |
Kesam Nejni to nejake levne????
Kes@m: Tak tys to rozseknul :o)))
Na tomhle bych se bál vyject před garáž natož na naše silnice...
jinak ten vlnovec mi je celkem povedomej...
vypada skoro stejne jako Liazkovej vlnovec sedacky....
H-Honza: JJ z Liazky to měl už první vzducháč u nás Rapid z Revila. To je ale lehké auto a navíc pokud takovýdle podvozek, tak to si povaříš a pospojuješ doma sám. Ale já bych s tím nejezdil nehledě na špatné jízdní vlastnosti.

15.05.2008, 15:54 |
Kesam Tuner#2: jo vid :D
H-Honza (M): Me se to zda nejake cele snad doma na kolenu udelane lze pouzit i hasicak me se to nezda.:)
Ma to i Po-Pof Ventyl ....lol :D
Tw Kes@m dokaze 3x zmenit intonaci a uplnej vyznam v jedny vete...
Cas mi tim neusetril, musel sem to 3x precist... :o))
Sadlika znam osobne, nevim teda proc nekomunikuje, ale jinak v pohode, ma to od nej X lidi tady z Ustecka a co vim, tak bez problemu

15.05.2008, 16:59 |
Kesam tappaja: no aspon sem maš co napsat :D
tappaja: -lol- .. ale naprostej souhlas .. co tady umí občas někdo vypotit je na nobelovku za literaturu :-P

15.05.2008, 20:16 |
fredh to je fakt :)
To Johanik: a máš na něj nějaký kontakt Icq, telefon???
Fanys.h : zjistim a dam vedet

17.05.2008, 17:59 |
Karlos | Upraveno: 2008-05-17 18:01:46
fanys.h : pokud ještě číslo platí tak mám..pošlu ti to na icq..ale jinak je víše uvedené na obrázku..