Navštíveno 8118x

mala ukazka co se da vymyslet v H4 patici bez zasahu do paraboly
prestavbova bi-xenonova sada s cockou

tuning modry krouzky
ty odpojim, ale chtel jsem je vyfotit :-)

sviti to paradne, potkavaci svetla sviti vyrazne dal nez pred tim, je s tim videt vyborne, plnne funguje stelovani a naklapeni svetel, zadnej zasah do paraboly ci elektriky vozu
a jak to kreslí na zeď přes to sklo?

09.11.2008, 22:33 |
mourl chci se zeptat, když jsi tam nechal ty origo nečiré skla neublíží to tomu xenonu? nebylo by lepší je nechat vybrousit? ptám se hlavně proto že na svém autí mám sklo a pak čirý plast, takže se bojí HIDek, že to nebude uplně ono.Co koštuje taková přestavba? můžeš dát i foto jak je to s elektrikou? jak vypadají světla ze zadu? děkuju moc
dekl: dobre, dela to rovnou caru :-)
nafoceny proti zdi jsme jeste nestihl :-)
mourl? zezadu to vypada jako original svetlo, neni tam nic videt. z elektriky to ma normalni dva HIDkovy startery a dve jednotky navic cili je to obdobne jako HID H4 bi-xenon
proc by to melo xenonu ublizit? s cirou by to svitilo pravdepoodbne o neco malo lepe ale mne to vyhovuje takhle
cena sady je 6.500,-Kc
Ze by twingo dostalo darek na vanoce?:o) kolik je potreba mista za parabolou?I kdyz jak na to koukam ono to je vyrazne delsi smerem do paraboly nez zarovka nebo HIDka,vid?:-( Bojim bojim ze bych se nevesel a cocka by cumela do plastu:-(
potvrzuji, mám to stejný již nějaký čas na svým a slouží to parádně, auto se pohybuje i v terénu a vše drží jak má
ufik: dozadu neni potreba nic, jen dopredu musi byt nejaky misto, jak je to velky jsme ani nemeril
kazdopadne pro H4 nic lepsiho asi neni :-)
Kraliku,nemas tam jednu na test?Lampu na test dodam:o)

10.11.2008, 20:54 |
Libor kral007: bez vybroušených skel přišla všechna paráda v niveč, každopádně funkci to splní ale proč jsi tam nedal kalickou bixenonovou výbojku H4???
libor: vsichni tady blbnou s brousenim skel i kdyz to neni potreba, ja neresim zadnou paradu, sviti to vyborne a ja jsem spokojenej
H4 bi-xenon mame v Berlingu a krome toho ze jsem chtel cocky tohle je o moc lepsi nez obyc sada pro H4
to máš od koho? to jsou ty co nabízí xenonmann? já jen jeslti je potřeba při tech bixenonech pokaždý světlo takhle rozdělat?!
tomas987: kdybys mel mercedes nebo BMW tak to ma skla jen nacvakany a neni to potreba rozlepova
zalezi co mas za auto, cocka se musi usadit zepredu
v nabidce je mam xenonman i ja
no já mám VW Golf rok 2004. A co ty za ně chceš? A hlavně jak je to dlouhý,aby to tam šlo... Takovýhle Pajero jsem teď viděl tad u nás, taky se xenama,bylo skoro stejný...
cena sady je napsana vyse
nevim kde je u Vas ale ja s tim stojim jen praha/slany :-)
Jen taková otázečka. Mám na scenicu taky xenony ve starých sklech. Slyšel jsem že policajti začali po tomhle docela jít. Údajně se za to účtuje 2000,- a nějaký body. Má někdo podobnou zkušenost. P.S. mám tam 5000K výbojky

14.11.2008, 09:28 |
Satas | Upraveno: 2008-11-14 09:29:17
To byl problem nechat ty skla vybrousit když to bylo venku?

14.11.2008, 14:39 |
clown jo, prace vypada dobre
Kral: nemuzu si pomoct, prace pekna ale dotahni to do konce. par individui potkavam pravidelne rano cestou do prace -maji HIDy nebo stejne jak ty bixenon ale nevylestene sklo - potkat te, svitil bych na tebe myma bixenonama na dalkovky stejne jak svitim na ne........ na stene ti to dela krásný báleš, nemam pravdu?
Venito: sorry, ale meles kraviny, tuhle sadu jsi videl maximalne na obrazku, v cechach jich moc neni
ono kdyz se rekne H4 bi-xenon muze to byt nekolik variant
a pod pojmem dotahnout to do konce si mam predstavit co?
Udělej foto jak to kreslí a nemusíš se dohadovat :o)
jj, nafot jak to kreslí a bude....

16.11.2008, 03:40 |
imax jako ty dva nademnou
Kral: nehanim ti vubec tvou praci, auto vypada s temato svetlama dobre. pod slovem "dotahnout do konce" myslim vylesteni skel. prestavbovou sadu muzes mit jakou chces, kdyz pred nema nechas krapate sklo, vim presne jakou mas tristivou hranu.
Takhle vypada moje s podobnou sadou jak mas ty ale s čirým plexi pred cockou

kral007: Taky by mě zajímalo co to kreslí,mam sklo jako ty a o téhle sadě uvažuji.
je tahle luštěninová sada i pro H7? (luštěnina = čočka)
H7 se taky dela
fotka bude, nekdy az se k tomu dostanu :-)
kral007: OK,mysli na mě,díky.
pro samou praci neni cas, ale auto mam na dilne takze se muze kdokoliv stavit :-D
podobna otazka, je tahle sada i pro H1? nebo by se dala nejakym zpusobem pouzit H7kova sada? patice v reflektoru je odsroubovatelna...

08.12.2008, 19:05 |
m1tv mužeš to teda blejsknout jak to sviti přes to sklo? ja to dneska zkoušel a nic moc teda čočka přes vroubkovany sklo :/ 1, fotka přes sklo

08.12.2008, 19:07 |
m1tv samotna čočka foceno mobilem takže nic moc ale pro představu stači snad

presne o tomhle sem psal..... diky m1tv, tvoje fota staci....
no rozdíl tam je, ale čekal sem že víc, takhle je to celkem ok, furt lepší, než HID sračky :-(
to je fakt, proti HID v klasickem 8 let starem svetle toto vypada jeste dobre...

08.12.2008, 20:03 |
m1tv mishan rozdil je velkej hazi to ruzny odrazy do všech stran to nepobere fotak :( je teda fakt že sem mel udelanou ve svetle jen diru a že ta čočka je cca 15cm od skla takže se to možna zlepši až to dam až ke sklu jak to ma bejt
m1tv: jj , když to bude blíž, myslím že to bude lepší, totiž taky nad tímto uvažuju, že dám čočku normal do paraboly, protože po zkušenostech s HID, už H4 patice nechcu, čočka je nejlepší....
ale myslím že kdybys tam dal HID, tak by svítila celá zed :-D

08.12.2008, 20:53 |
m1tv jo to určo no :) snad seženu nekoho kdo to vybrousi a pak bude klid
m1tv: Ty mas ale jiny cocky :-)
nemam cas to vyfotit, bud chybi tma, nebo zed :-)