Navštíveno 1879x

Za simbolickou 500,- "daruju" kastlu na kolech s převodovkou +většina dalších dílů....
Chybí motor, sedačky a přístrojovka.
Možná ještě nějaké drobnosti.
Kastle už je celkem poznamenaná věkem(hlavně lemy) ale někomu by se mohla ještě hodit.
Rozdělávat to nebudu = prodejné jedině jako celek.
Kontakty pod nickem
zepho woe blok pro me a posli aspon nejakou fotku ;-)
blokováno pro oslavence ;-)
jenom esli to ceeerence rapidce neprodavas bez jejiho vedomi... :-))) Jinak preju uspesnej prodej...
:-) no ví o tom, ale moc se jí to nelíbí ...... :-)

06.05.2009, 12:40 |
Zephyr | Upraveno: 2009-05-06 12:42:00
rezervace uvolněna. Rapid je zase volný k prodeji
[ Link ]
co takhle se juknout do nick do profilu?
tam se pise Mikulov

11.05.2009, 09:25 |
Pekis S tím co máš v profilu je to sice pěkné, ale já sem se loni přestěhoval, v profilu si to změnil a stejně mi pak někdo psal, že je to paráda, že jsem z Brna, že se to dočetl v profilu...
Jo jojo sorry ale to je na mne daleko..
nová cena 400,- :-)))
potřebuju místo před barákem
co s tim sjet na srotak? :)
ono to asi tak dopadne :-/
ale je mi to líto. Jo a když už o tom mluvíš, jde to tak udělat, když to dovezu bez papírů?
Zephyr: co jsem slysel tak jak kterej srotak, ale prijmout by to meli vsude, treba u nas v Celakovicich je fuk kdyz tam nechas skla, plasty atd :o)
Nekde to zase chteji komplet oholeny, nic co tam neni kovovyho tam nesmi zustat...
Mas to hlavne super kdyz je to na kolech, tak to tam jen odtahnout :) To ja musel vzdy rozrezat a odvozit po kusech, nebo na plataku :(

12.05.2009, 13:12 |
Zephyr | Upraveno: 2009-05-12 13:13:13
kurňa na rtozebírání moc času nemám :-/ musím makat na baráku.
Je to škoda už jen kvůli brzdičům, řízení a převodovce.....
Myslím že jen tyto díly mají hodnotu větší než těch 400,-.
Plus ještě skla a pár dalších věcí.....
jj, cenu to ma stopro vetsi, kdyz neprekazi, dat to vsude do inzerce a on se nekdo najde :)
JEŠTĚ POŘÁD JE K MÁNÍ......
přidávám kontaktní tel na mě: 728/57 67 33