Navštíveno 2400x

Zdravím lidi,
Scháním tahokov ve vzoru "včelího plástvu" hledal jsem všude možně google , zboží.cz ale našel jsem jen plastový za nehorázné prachy a potřebuju kovový aby se dal ohýbat . Neví někdo kde se dá sehnat ?
mám ho strašne moc rád prodám, pokud chceš za dobbrou cenu ?? neni problém
potřeboval bych 45x45 cm a 45x40 minimálně . Nebo klidně koupím celé plato napiš rozměr plata a hod sem link jak to vypadá :) Taky cenu :)
to je ještě v modě tahokov?
bohužel foto nemužu dát , nejsem v práci a jinak májí očka rozmer 5 milimetru, a neni problé ti uříznout to co chceš :) mužu ti poslat pul metru a na šířku metr padesát ? za 300
chci udělat kryt membrány a zesáku :) Už se mi podařilo promrdnout jednu membránu ... :D
:) budu chtít celé plato 300 je ok poštovné kolik ?
tak ti mám ustříhnout metr na metr padesát ?? poštovné nevím kolik bude stát :) toti mužu poslat sms zítra ? jestli chceš ?
jj 1x1.5 m . Skus to zvážit kolik to bude mít kg at poštovné nebude 300 .. To bych počkal až tata bude mít cestu kolem ..
oki, no taky jsem si to v duchu říkal tak uvydíme zítra :)
no zjistil jsem že pokud by to mělo 5 kg tak by bylo poštovné 130 kč ... :(
no pet kilo to mít určo nebude :) a pokud je to pravd atak poštovné bude max 150 zbytek platí já :D
Toto je podle tebe Včelí plástev ????
Toto je kosoštverec !!!
450 kč v piči !

Toto je Včelí plástev !!!!!!!!!!!!

15.11.2010, 21:44 |
Kesam Ty kokot :D Tohle bych toi dal zadarmo mám toho plnou garáž :)))

16.11.2010, 11:39 |
Replayman007 | Upraveno: 2010-11-16 12:59:02
lol :D

16.11.2010, 13:13 |
tukan Tak to jo :D
Snad vyřešeno :) Takže prosím znovu. Nemá někdo tahokov ve tvaru VČELÍHO PLÁSTVU (viz obrázek 2) nebo neví kde koupit ? Díky

16.11.2010, 18:02 |
JR Ja se obavam, ze vceli plastev uz neni tahokov a prodavat v metrazi jsem to nikdy nevidel.